Csatlakozz hozzánk

Hírek

A K&H kötelező biztosításai

A K&H idén is komoly kedvezményekkel szolgál a motorosoknak

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A K&H idén is komoly kedvezményekkel szolgál a motorosoknak

Az egyre élesedő piaci versenyben és a fokozottan árközpontú KGFB kampányokban sokszor elfelejtik az egy-egy speciális biztosítási igényű motortulajdonosokat. A K&H Biztosító az elmúlt évekhez hasonlóan idén is külön figyelmet szentel a két keréken közlekedő társadalomnak, és speciális kedvezményekkel segíti őket.

„A motoros biztosításokból évek óta magas a piaci részesedésünk, ami 2009-ben már a 23%-ot is elérte. Idei kampányunkban külön kedvezményeket dolgoztunk ki például a chopper és a túramotor tulajdonosoknak.” – mondja Kaszab Attila, a K&H Biztosító nem-életbiztosítási üzletágának vezetője. „Tapasztalataink alapján a motorok, robogók eladása a gépkocsikkal ellentétben nem csökkent akkora mértékben, sőt használatuk fokozatosan növekszik a forgalomban. A minden tekintetben, így biztosítási költségekben is hatékonynak számító közlekedési eszközök látható részévé váltak a közlekedésünknek.” – folytatta Kaszab Attila.

A K&H Biztosító idei kampányában elérhető kedvezmények a motorosok számára:

10% kedv.: a 2000-ben vagy korábban gyártott motorkerékpárok esetében

10% kedv.: minden, az Eurotax adatbázisában feltüntetett chopper/cruiser, vagy túra motorra, illetve az összes Harley Davidson gyártmányú motorra

8% kedv.: a biztosítás díjának éves fizetési gyakorisága esetén

4% kedv.: a biztosítás díjának fél éves fizetési gyakorisága esetén

5% kedv.: csoportos beszedési megbízással, K&H bankszámláról történő díjfizetés esetén (más bank esetén 3% a kedvezmény mértéke)

10% kedv.: ha 2010. január 1 vagy későbbi kezdettel elektronikus úton teszi meg az üzembentartó az ajánlatot

17,2% kedv.: ha a K&H Biztosító honlapján történik a biztosítás megkötése (2010.01.01 vagy későbbi kezdettel)

10% kedv.: A K&H Biztosító jutalmazza a balesetmentes vezetőket akkor is, ha az üzemben tartó a K&H-nál biztosított, bonus besorolású motorja mellé egy másik motorra is szerződést köt. Ez esetben a további (A0-ás besorolású) szerződésekre speciális, 10 %-os kedvezményt ad a Biztosító.

Az igénybe vehető kedvezmények összesített mértéke maximálisan 40% lehet. Mindezek mellett a már jól megszokott előnyöket, közte a hatékony, gyors ügyintézést és az automatikus zöldkártya-kiállítást és küldést nyújtja az ügyfeleknek.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending