Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Karasna vár titeket!

A Karasna különleges ajánlatokkal, meglepetésekkel, és szerviz tanácsokkal vár minden kedves arra járót

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Kedves Motoros Barátunk!

Ugyan még térdig járunk a hóban, fehérben a természet és messze tűnik  a motoros idő, de akkor is, ébresztő a téli álomból! Főleg, ha idén új kedvencet szeretnél a garázsodba állítani, ugyanis hihetetlen jó kedvezményekkel, akciókkal várunk Téged a tavalyi Honda modellekre! Ha érdekel a dolog, ha szeretnéd egy új Honda nyergében eltölteni az idei motoros szezont, mindenképpen látogass el hozzánk és személyre szabott, egyéni ajánlattal fogunk Neked kedveskedni, csakis a Te igényeid alapján. Arra se legyen gondod, ha már van motorod, bízd csak ránk, mi megoldjuk, hogy beteljesüljenek a vágyaid!

Várunk Téged szeretettel és nagy-nagy izgalommal a váci úti szalonunkban, ha másért nem is, csak elbeszélgetni kicsit. Például a Honda új modelljeiről, a VT1300CX custom motorról vagy a VFR1200F-ről, melyek közül mindkettőt élőben is be tudjuk neked mutatni. Ülj fel rájuk, indítsd be, kérdezz róluk, mi pedig készséggel válaszolunk minden kérdésedre. Sőt, akár készítünk egy fotót is, hogy Te már ültél ezeken a szenzációs gépeken!


Nálunk megnézheted a Honda új modelljeit!

És ha már nálunk vagy és már vár Rád otthon egy kétkerekű, fáradj le bátran az óriási márkaszervizünkbe és kérdezd ki a szervizvezetőt, hogy szezon előtt mire is kell ügyelni a motorunk műszaki állapotával, felkészítésével kapcsolatban. Rengeteg tanáccsal és érdekeséggel tud szolgálni, amikre akár nem is gondoltál. Persze ha Te ezekre a felkészítő munkálatokra nem szeretnél időt vesztegetni, hozd be hozzánk szemed fényét és mi mindent megcsinálunk, hogy úgy érezhesd magad a tavasz első motoros napján, mintha egy 0km-es, új csodán ülnél!

Lényeg a lényeg, szeretnénk látni Téged, akár egy fantasztikus ajánlattal a kezünkben, akár egy kis beszélgetésre például az új típusokról, vagy pár kedves, jó tanácsra a szervizünkben. Szeretettel várunk Téged!

Üdvözlettel:
A Karasna Csapata

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending