Csatlakozz hozzánk

Hírek

A hiányzó láncszem: Suzuki GSR1000

Z1000, FZ1, CB1000R…na mi hiányzik a sorból? Igen, a Suzuki ezres naked utcai harcosa, amit több mint valószínű, hogy GSR1000-nek hívnak majd

Közzétéve

ekkor

suzuki gsr1000 tervek
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Suzukinak jelenleg nincsen “brutális” meztelen gépe, mert bár a GSR750-es (teszt) izomnaked sem gyenge (sőt), de a megabrutál (Hayabusa-blokkos) B-Kinget már kivonták a forgalomból, mert a különböző elképesztő adatok mellé bizonyos számokat nem hozott… Jövőre a GSR1000-esen lesz a sor, amelyet várhatóan az őszi nagy kiállításokon bemutatnak.

A fenti kép még – bármennyire is élethűnek tűnik – nem más, mint egy “szépen felöltöztetett” GSR750-es, egy pimpelt példány, például az ezres GSX-R lámpájával, fékeivel… Ilyesmi megoldásokra korábban is láthattunk már példát (mert a nép már egyszerűen követeli az 1000-es GSR-t), de egészen biztos, hogy nem így néz majd ki. Például a váza minden bizonnyal alu lesz, nem acél, mint a 750-esé.

Ezen a korábbi képen még a fejidom is a 750-es GSR-é, de a kipufogó már a GSR-R1000-esről származhat

A lényeg, hogy végre úgy tűnik, a lelkes közönség megkapja, amit akar: az MCN magazinnak japán “verebek” csiripelték el a hírt: a “Gixxerezer” 999 köbcentis, soros négyhengeres, eredetileg 182 lóerős blokkját dolgozzák majd át az egyenes kormányos kivitelbe. Éppen ideje, mert időközben már a BMW is beszállt a buliba az S1000R-rel (teszt hamarosan!).

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending