Csatlakozz hozzánk

Blog

A hétvégén Bátonyterenyén motorostalálkoztunk

A hétvégével Bátonyterenyét is felírhatjuk a legjobb motoros találkozó helyszínek közé.

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A fotókért kattintsatok ide!

Szöveg: Molnár Dénes (MOL Motoros Angyal)

Nógrád az egyik legszebb megyéje Magyarországnak, tele végtelen erdőkkel, dombokkal, hegyekkel és helyenként élvezetes utakkal. Bátonyterenye a tiszta, finom ízű, gyógyító hatású forrásáról híres Szentkúttal szemben, és a térség székhelye, Salgótarján közelében található. A nemzetközinek titulált motorostalálkozóhoz a városon túl hosszú és eldugott út vezetett. Már-már azt hittük, hogy a világ végére hajtunk rajta, aztán egyszer csak a szemünk elé tárult az erdővel határolt motoros rendezvény…

A színpad, a büfésátor, és az árusok egy hatalmas domboldal alatt húzódtak, felfelé pedig sátrak és motorok minden mennyiségben. A domborzat miatt igen érdekes találkozóhelyszínen gyűlhettek össze a csopperesek, sportmotorosok, robogósok, krosszosok, és a többi motoros. Az erdő hűsítő árnyékot vetett a sátrazóknak, így a nagy meleg ellenére kellemes körülmények között lehetett készülni az esti elhajlásra. Addig is ismeret terjesztő bemutatók, illetve játékok szórakoztatták a közönséget. A találkozó speakere a magyar “Jóban rosszban” sorozatból jól ismert Tóth Roland, aki maga is menthetetlen motoros.

A nagy meleg miatt nagyon hálásak voltak a MOL-os ásványvízért, amit MOL Motoros Angyal lányaink osztogattak. A plexi illetve szemüveg törlőkendő is népszerű volt, többen kifejezetten ezért jöttek oda hozzánk. Sokan voltak, akikkel már találkoztunk valamely motorostalálkozón. Egy motoros hölgy az elsárgult, számos esőt túlvészelt motoros angyal matricáját hozta le megmutatni nekünk. Újat szeretett volna kérni tőlünk, amit a régi helyére ragaszthat a motorjára, mely még egy újabb évig díszítheti a kedvencét. Ez az eset nem volt egyedüli, a matricát nem csak a kicsik, hanem a nagyok is szeretik. A szervezők kasszáján, több motordobozon, és sisakokon is láthattuk a logót. Többen a saját testükre is felragasztották, bár ez szinte már szokásos eset.

A hangulat, és a kedves fogadtatás terén Bátonyterenyét is felírhatjuk a legjobbak közé. Idén még egy vidéki nevező van soron, augusztus 27-én ugyanis a Paks közeli Szelidi-tóra megyünk. Mi ezzel a szombati nappal köszönünk el az idei motoros találkozóktól, levezetőnek pedig még kétszer ellátogatunk a fővárosi Citadellára. Ti jöttök?

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending