Csatlakozz hozzánk

Hírek

A háttérben már készülnek az új MV Agusta modellek!

Az patinás olasz gyártó három új modellel készül a jövő évre!

Közzétéve

ekkor

mv agusta 3 uj modell 2016
Sportster
MAI Kótyavetye

Már egy ideje pletykálnak új modellekről az MV háza táján, konkrét információk és képek viszont még mindig nem szivárogtak ki. Annyi biztos, hogy az új modellek soros négyhengeres 1000 köbcentiméteres erőforrásokat fognak kapni.


Az utóbbi években a gyártó remek háromhengeres modelleket dobott a piacra, a négyhengereseket viszont hanyagolta. A modellfrissítés így minden bizonnyal az F4 és Brutale modelleket fogja érinteni, így teljesen új literes sport és csupaszmotorok készülhetnek Varese-ben.


A harmadik modell viszont teljesen új lesz, mivoltáról pedig csak találgathatunk. Legnagyobb eséllyel a Turismo Veloce modell indul, melynek jelenlegi 800 köbcentiméteres változata nem bírja felvenni a versenyt a konkurens bivalyerős túrázókkal (pl. S1000XR), de ezt egy jól hangolt ezres blokk megoldhatná.


Az olasz gyártó nem várt feltámadást mutatott be az utóbbi 20 évben, és meglepően sok modellt mutatott be az elmúlt években. Habár még mindig a nehezen elérhető kategóriába tartozik, a gyártó egyre jobb motorokat kínál, és egyre nagyobb felhasználóréteget céloz meg.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending