Connect with us

Hírek

A Factory Racing Felemás Sikere Katarban

Sajnos csak félig sikerült teljesíteni a csapat által kitűzött célt, hiszen Talmácsi Gergő motorprobléma miatt kiállni kényszerült a 12. körben. Magda Attila azonban nemhogy befejezte a futamot, hanem 12 helyezést javítva rajtpozícióján, a 22. helyen ért célba.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

 

 

 

#72 Magda Attila – 22. hely – „A cél az volt, hogy befejezzem a futamot, amit sikerült is túlteljesítenünk. Ha több időnk lett volna megismerkedni a motorral, akkor biztosan jobban be tudtuk volna állítani. A warm up-ra kipróbáltunk egy új beállítást és bár ez bizonyult a legjobbnak, nem volt elég 20 perc, hogy megszokjam, ezért inkább az előzőt állítottuk be a futamra, hogy biztosra menjünk. Nagyon jól sikerült a rajtom, az első körben már a 26. helyen jöttem. Javíthattam volna, de sajnos az alkarom és a csuklóm nem bírta a hirtelen terhelést, utoljára tavaly szeptemberben motoroztam, most ültem először a motoron és még soha nem mentem korábban ezen a pályán, úgyhogy összességében elégedett vagyok ezzel az eredménnyel. Biztos vagyok benne, hogy folyamatosan tudunk majd javulni, a motorom jó, a rugózással fejlődünk, fizikailag pedig hamar bele fogok rázódni! Nagyon várom már az ausztrál futamot.”

#15 Talmácsi Gergő – kiállt – „Kicsit el vagyok keseredve, hogy nem sikerült befejeznem a futamot, szerettem volna már az első versenyen bizonyítani. Mindig jól rajtoltam, de most nem sikerült, még meg kell szoknom a Hondát. Az első köröm jó volt, próbáltam feljönni, de már az első körben csúszott a kuplungom és ez így is maradt, míg a 12. körben teljesen elment. Attilának ugyan ez volt a gondja már a kvalifikáción, így neki kicserélték, sajnos nekem a futamon jött ki ez a szériahiba. Remélem Ausztráliában nem lesz semmi gond a motorommal, az a pálya jobban is fekszik nekem, úgyhogy bízom a jó eredményben!”

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending