Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

A Ducati új modelljei

Hazai pályán mutatták be új modelljeiket az olaszok

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Milánóra tartogatta újdonságait a Ducati. A kiállítás sztárja a régóta várt új túraenduró-szupermotó a Multistrada 1200, és annak drágább változata az 1200 S. Egy új Hypermotard-verzió is megjelent Evo melléknéven, megnövelt teljesítménnyel és kissé lekönnyítve. Említést érdemel még a 1198R Corse Special Edition, ami egy limitált példányszámú versenyreplika.

 

 

Végre teljes egészében, alaposan szemügyre vehetjük a Multistradát. A sejtések beigazolódtak, a dizájnerek komolyan gondolták a két hatalmas orrlyukkal díszített kacsacsőr alakú első sárvédőt, ugyanis a szériamodellen is rajta van. Ennyi csúfság kötelező, ezzel a névvel nem létezhet tökéletesen szép motorkerékpár. Ezt az egy apróságot leszámítva az új Multi nagyságrendekkel jobban néz ki, mint elődje. Csupa él, csupa szöglet mindenhol, mégis hamisítatlan olasz motor, a szó pozitív értelmében. Ami a műszaki hátteret illeti: az öntött alumíniummal kombinált térhálós acélcső vázba a 1198-as superbike 150 lóerőre visszafogott, hengerenként négyszelepes, vizes blokkja került. Áthangolt karakterisztikája jobban illik a felhasználás módjához. Természetesen van belőle S változat ABS-szel, és DES-szel (Ducati Electronic Suspension) kiegészített Öhlins futóművel, ezt Sport és Touring felszereltséggel árusítják.

 

 

A Hypermotard Evo és Evo SP csak minimálisan térnek el az alapmodelltől. A továbbfejlesztés lényege hét kilogramm mínuszban és öt lóerő pluszban ölt alakot, így a maximális teljesítmény 95 LE. Ránézésre különleges fényezéséről lehet felismerni. A kiállított példány egy minden földi jóval felszerelt SP változat.

 

 

A Ducati 1198R Corse Special Edition versenyreplika az SBK – majdnem – győzelem előtt tiszteleg. Speciális fényezésén kívül könnyű alutankja van, amit félig meghagytak eredeti fémszínben.

 

 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending