Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Ducati új modelljei

Hazai pályán mutatták be új modelljeiket az olaszok

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Milánóra tartogatta újdonságait a Ducati. A kiállítás sztárja a régóta várt új túraenduró-szupermotó a Multistrada 1200, és annak drágább változata az 1200 S. Egy új Hypermotard-verzió is megjelent Evo melléknéven, megnövelt teljesítménnyel és kissé lekönnyítve. Említést érdemel még a 1198R Corse Special Edition, ami egy limitált példányszámú versenyreplika.

 

 

Végre teljes egészében, alaposan szemügyre vehetjük a Multistradát. A sejtések beigazolódtak, a dizájnerek komolyan gondolták a két hatalmas orrlyukkal díszített kacsacsőr alakú első sárvédőt, ugyanis a szériamodellen is rajta van. Ennyi csúfság kötelező, ezzel a névvel nem létezhet tökéletesen szép motorkerékpár. Ezt az egy apróságot leszámítva az új Multi nagyságrendekkel jobban néz ki, mint elődje. Csupa él, csupa szöglet mindenhol, mégis hamisítatlan olasz motor, a szó pozitív értelmében. Ami a műszaki hátteret illeti: az öntött alumíniummal kombinált térhálós acélcső vázba a 1198-as superbike 150 lóerőre visszafogott, hengerenként négyszelepes, vizes blokkja került. Áthangolt karakterisztikája jobban illik a felhasználás módjához. Természetesen van belőle S változat ABS-szel, és DES-szel (Ducati Electronic Suspension) kiegészített Öhlins futóművel, ezt Sport és Touring felszereltséggel árusítják.

 

 

A Hypermotard Evo és Evo SP csak minimálisan térnek el az alapmodelltől. A továbbfejlesztés lényege hét kilogramm mínuszban és öt lóerő pluszban ölt alakot, így a maximális teljesítmény 95 LE. Ránézésre különleges fényezéséről lehet felismerni. A kiállított példány egy minden földi jóval felszerelt SP változat.

 

 

A Ducati 1198R Corse Special Edition versenyreplika az SBK – majdnem – győzelem előtt tiszteleg. Speciális fényezésén kívül könnyű alutankja van, amit félig meghagytak eredeti fémszínben.

 

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending