Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Ducati di Bosco bemutatta a Diavelt!

Az új importőr a Full Gas berkein belül működő Ducati di Bosco kereskedés.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Az új importőr a Full Gas berkein belül működő Ducati diBosco kereskedés.

Önmagában ez a Diavel bemutató nem egy akkora durranás, hiszen várhatóan a jelen gazdasági helyzetben nem sok (max 5-6db) fog itthon gazdára találni 5-6 milliós csecsebecsékből, viszont ahogy a Full Gas-os srácok megadták a módját az eseménynek az nem mindennapi.

A Mix nevezetű szórakozóhelyen gördült föl a színpadra a Diavel aminek nyergébe Bockó Gábor Világ és Európa bajnok és olimpikon tőrvívót ültették.
Szép-szép a Diavel de a használhatóságára nagyon kíváncsiak vagyunk mi is. Ígéretet kaptunk, hogy az elsők között próbálhatjuk ki a gépet, ami első ránézésre inkább lesz egy kiállítási darab a diszkók előtt, mint a hétvégi túrázások szereplője. De “majláttyuk”. Most inkább beszéljenek a képek.

Engem inkább a Multistrada fogott meg a Diavel mellett és itt volt még egy Mike Tomi keze munkáját dícsérő 1198SP, amivel Adorján Tamás fog versenyezni idén. Hallgassátok meg milyen tervei vannak ezzel a géppel.

Az importőrségről és a vele járó dolgokról pedig Tóth Attilát kérdeztem aki a Ducati di Bosco üzletvezetője.

Igen-igen jól hallottátok, ki lehet próbálni a Ducatikat, mielőtt vásárolnátok egyet amire a régi importőrnél nem volt lehetőség.  Legalábbis nekünk sosem sikerült egy itthoni Ducatira sem rátenni a fenekünket, (kivéve 848 Spanyolországban) úgyhogy mi már rajta vagyunk a listán, akik kipróbálják az összes Ducati tesztmotort.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending