Csatlakozz hozzánk

Hírek

A csajos naptár életeket menthet

A Csajokamotoron.hu a 2012-es naptárjával a mentőmotorosokat támogatja

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: Csajokamotoron.hu

A 2011-es jótékonysági naptár sikerén felbuzdulva – amelynek bevételéből egy árvízkárosult családot támogattak – a Csajokamotoron.hu fórumának tagjai idén sokkal nagyobb fába vágták a fejszéjüket. Fejükbe vették ugyanis, hogy a 2012-es jótékonysági naptárral a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatják.

2011 januárjában a Honda márkaklubok szövetségének évadnyitó rendezvényén motoros társak között halt meg Hiller Árpád, akihez a nagy forgalom miatt nem ért ki időben a mentő. Baj esetén minden perc óráknak számít, ezért a szakképzett segítség gyors megérkezése életet menthet. Mivel egy motoros mentő a legnagyobb forgalomban is gyorsan, időnként forgalom elől elzárt területeken keresztül is képes eljutni egy baleseti helyszínre, lehetséges, hogy a sérültön is segített volna egy mentőmotoros.

Mivel a Fórum tagjai között személyes ismerősei is voltak a baleset áldozatának, megszületett a döntés, hogy a Csajokamotoron.hu tagjai a 2012-es Jótékonysági Naptár elkészítésével a mentőmotorosokat támogatják majd.
A Mentőmotoros Szolgálat általános üzemeltetését az Országos Mentőszolgálat végzi, a Magyar Mentőmotor Alapítvány lehetőség szerint ebből minél több költséget átvállal. Porpáczy Richárd, az alapító a Csajokamotoron.hu megkeresésére elmondta, hogy az alapítvány emellett célzott terveket is kitűzött, egyik legfontosabb ezek közül jelenleg a Mentőmotoros Szolgálat felszerelését egy Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátorral bővíteni, de emellett folyamatosan szerveznek továbbképzéseket, oktatásokat a Mentőmotoros Szolgálat orvosainak és mentőtisztjeinek.


Ezek még az idei naptár lapjai: a rajta szereplő hölgyek a klub tagjai, a motor a sajátjuk

A naptár modelljei a tavalyi évhez hasonlóan a fórum tagjai közül kerültek ki, és ingyen vállalták a szereplést, ahogy a fotós, Csömör Hermina is, aki a tavalyi naptár fotósa is volt. A projekthez boldogan csatlakozott anyagi támogatással és tárgyi eszközökkel a Honda Hungary csapata, a M+P Security, a Sabina.hu, és több magánszemély is, így a tagok közreműködésének köszönhetően jelenleg 1000 db naptár előállításához minden adott: helyszín, fotós, modellek, motorok, ruhák, nyomdaköltség.

A Scart Kft. a hölgyek megkeresésére a fent említett Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátor árából máris 500 000 Ft kedvezményt adott. A szükséges összeg azonban még mindig igen magas, bruttó 5.200.000 Ft, ennek összegyűjtésére a fent leírtaknál nagyobb összefogás szükséges, ezért további támogatókat keresnek.


Ismét egy nemes kezdeményezést hív életre a naptárral a CSAM
Hogyan segíthetsz?

A  Magyar Mentőmotor Alapítvány támogatása a naptár előállításában történő részvételen kívül közvetlenül is történhet:

A számlaszám:

10700392-49679304-51100005

A Magyar Mentőmotor Alapítvány a befizetett összegről cégeknek adóigazolást állít ki. Az átutalás közlemény rovatában a következő plusz információkat kell megjelentetni:

    * Magánszemély esetén: CSAM naptár, valamint az adományozó neve,
    * Vállalkozásnál, szervezetnél: CSAM naptár, cégnév és számlázási cím

Az adományozó cégeknek a későbbiekben az alapítvány postázza a naptárt, magánszemélyek pedig bármelyik olyan rendezvényen átvehetik azt, ahol a Magyar Mentőmotor alapítvány kiállítja a motorjait.

A naptár formátuma A4-es méreteű, 14 oldalas, eladási ára pedig bruttó 1890 Ft lesz. Várhatóan a november 15-én készül el. A forgalmazása motoros boltokon-, motoros webáruházakon keresztül, valamint motoros rendezvényeken történik majd. A következő ilyen rendezvény november 12-én a Devils Alkatrészbörze lesz.

Az adományokból összegyűlt összeg ünnepélyes átadását 2012 tavaszára tervezik.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending