Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

A csajos naptár életeket menthet

A Csajokamotoron.hu a 2012-es naptárjával a mentőmotorosokat támogatja

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: Csajokamotoron.hu

A 2011-es jótékonysági naptár sikerén felbuzdulva – amelynek bevételéből egy árvízkárosult családot támogattak – a Csajokamotoron.hu fórumának tagjai idén sokkal nagyobb fába vágták a fejszéjüket. Fejükbe vették ugyanis, hogy a 2012-es jótékonysági naptárral a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatják.

2011 januárjában a Honda márkaklubok szövetségének évadnyitó rendezvényén motoros társak között halt meg Hiller Árpád, akihez a nagy forgalom miatt nem ért ki időben a mentő. Baj esetén minden perc óráknak számít, ezért a szakképzett segítség gyors megérkezése életet menthet. Mivel egy motoros mentő a legnagyobb forgalomban is gyorsan, időnként forgalom elől elzárt területeken keresztül is képes eljutni egy baleseti helyszínre, lehetséges, hogy a sérültön is segített volna egy mentőmotoros.

Mivel a Fórum tagjai között személyes ismerősei is voltak a baleset áldozatának, megszületett a döntés, hogy a Csajokamotoron.hu tagjai a 2012-es Jótékonysági Naptár elkészítésével a mentőmotorosokat támogatják majd.
A Mentőmotoros Szolgálat általános üzemeltetését az Országos Mentőszolgálat végzi, a Magyar Mentőmotor Alapítvány lehetőség szerint ebből minél több költséget átvállal. Porpáczy Richárd, az alapító a Csajokamotoron.hu megkeresésére elmondta, hogy az alapítvány emellett célzott terveket is kitűzött, egyik legfontosabb ezek közül jelenleg a Mentőmotoros Szolgálat felszerelését egy Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátorral bővíteni, de emellett folyamatosan szerveznek továbbképzéseket, oktatásokat a Mentőmotoros Szolgálat orvosainak és mentőtisztjeinek.


Ezek még az idei naptár lapjai: a rajta szereplő hölgyek a klub tagjai, a motor a sajátjuk

A naptár modelljei a tavalyi évhez hasonlóan a fórum tagjai közül kerültek ki, és ingyen vállalták a szereplést, ahogy a fotós, Csömör Hermina is, aki a tavalyi naptár fotósa is volt. A projekthez boldogan csatlakozott anyagi támogatással és tárgyi eszközökkel a Honda Hungary csapata, a M+P Security, a Sabina.hu, és több magánszemély is, így a tagok közreműködésének köszönhetően jelenleg 1000 db naptár előállításához minden adott: helyszín, fotós, modellek, motorok, ruhák, nyomdaköltség.

A Scart Kft. a hölgyek megkeresésére a fent említett Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátor árából máris 500 000 Ft kedvezményt adott. A szükséges összeg azonban még mindig igen magas, bruttó 5.200.000 Ft, ennek összegyűjtésére a fent leírtaknál nagyobb összefogás szükséges, ezért további támogatókat keresnek.


Ismét egy nemes kezdeményezést hív életre a naptárral a CSAM
Hogyan segíthetsz?

A  Magyar Mentőmotor Alapítvány támogatása a naptár előállításában történő részvételen kívül közvetlenül is történhet:

A számlaszám:

10700392-49679304-51100005

A Magyar Mentőmotor Alapítvány a befizetett összegről cégeknek adóigazolást állít ki. Az átutalás közlemény rovatában a következő plusz információkat kell megjelentetni:

    * Magánszemély esetén: CSAM naptár, valamint az adományozó neve,
    * Vállalkozásnál, szervezetnél: CSAM naptár, cégnév és számlázási cím

Az adományozó cégeknek a későbbiekben az alapítvány postázza a naptárt, magánszemélyek pedig bármelyik olyan rendezvényen átvehetik azt, ahol a Magyar Mentőmotor alapítvány kiállítja a motorjait.

A naptár formátuma A4-es méreteű, 14 oldalas, eladási ára pedig bruttó 1890 Ft lesz. Várhatóan a november 15-én készül el. A forgalmazása motoros boltokon-, motoros webáruházakon keresztül, valamint motoros rendezvényeken történik majd. A következő ilyen rendezvény november 12-én a Devils Alkatrészbörze lesz.

Az adományokból összegyűlt összeg ünnepélyes átadását 2012 tavaszára tervezik.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending