Csatlakozz hozzánk

Hírek

A bringások is motorral készülnek

A downhill világbajnok egy RM-Z krosszmotorral edz a 2012-es szezonra

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Suzuki

Danny Hart brit hegyikerékpár világbajnok nemrégiben vette át 2012-es RM-Z250-es Suzukiját, miután megállapodott a gyárral, hogy támogatják a téli edzésprogramját.

Az idei Világkupa győztes Hart a DH (downhill) sorozat Svájcban, Champeryben megrendezett döntő fordulóját 11 másodperces(!) előnnyel nyerte a második helyezett versenyző előtt. A világbajnok télen egy 2012-es RM-Z250-essel fog felkészülni a következő MTB-szezonra.

„Évek óta motocross rajongó vagyok, és nem csak nézem, hanem csinálom is” – mondta Danny. “Az pedig külön érdekes, hogy a kezdettől fogva gyakorlatilag mindig Suzukim volt. Pár hete meghívtak egy sajtóbemutatóra, ahol a legújabb motorokat tesztelték és fotózták, és a nap végére egy RM-Z nyergében találtam magam. Nekem minden szempontból ez a tökéletesen megépített és felszerelt gép. Az első pillanattól kezdve remekül éreztem magam rajta. Így aztán amikor tárgyalni kezdtem a Suzukival a téli edzéseimről, már világos volt, hogy az RM-Z250 lesz az ideális választás”

A Giant hegyikerékpár-gyár versenyzője a téli hónapokban a citromsárga krosszgéppel edz és versenyez is majd, mielőtt márciusban Dél-Afrikában rajthoz áll a 2012-es downhill világbajnokság első fordulójában.


Danny Hart otthon érzi magát az L2-es RM-Z-n, sok Suzukija volt már


A frissített, 2011-es RM-Z250-est mi is próbára tettük (videós teszt)

Hart döntő VB-futama

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending