Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Bridgestone új gumikkal készül Brno-ra

Brno „abroncsfaló” aszfalt

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A 2009-es versenynaptár tizenegyedik állomása következik a hétvégén Brnoban a MotoGP mezőnyének. Nemcsak a motorosoknak kihívás a pálya, de a Bridgestone embereinek is kemény feladattal kell megküzdenie.

Idén először egyedüli gumibeszállítóként a Bridgestone uralja a királykategória abroncsellátását. A hétvégén Csehországba látogatnak a versenyzők, ahol tudásukat mérhetik össze a technikás pályán. Az elmúlt három évben győzelmeket tudott felmutatni a Bridgestone, sőt tavaly az első nyolc helyezett a japán gumigyártót képviselte. A cseh pályán igen nagy a szintkülönbség egyes szakaszok között, de kimondottan kiegyensúlyozott karakterisztikája van az aszfaltnak, amely nyolc jobb és hat bal kanyarral rendelkezik.

Tavaly a lágyabb összetételű keverék jobban kopott a kelleténél, ezért idén a Bridgestone emberei egy kemény és egy extra kemény változatott fejlesztettek ki hátsógumikként. Elől megmarad a közepes változat, de természetesen rendelkezésre áll egy keményebb összetételű abroncs is.
Hiroshi Yamada a Bridgestone versenyrészlegének vezetője a következőket mondta el:

„Az elmúlt esztendőkben sikeres eredményeket ért el a Bridgestone Brnoban. Zsinórban háromszor nyertünk itt. A nyári szünet alatt nem sok időnk volt pihenni, hiszen fejlesztések sorozata van a hátunk mögött.”

Tohru Ubukata a Bridgestone Motorsportért felelős vezetője még hozzátette:

„Brnoban elég hosszú egy kör, de szerencsére elég egyenletesen oszlanak el a jobb, illetve bal kanyarok. Első és hátsó gumikból is többféle fog a rendelkezésre állni a versenyzőknek, hiszen a tavalyi évet nézve igen gumifaló pályáról van szó. A tavalyival ellentétben idén egy keményebb változatot is kipróbálhatnak a motorosok, amely reméljük ellenállóbb lesz. Természetesen a motorbeállításokon is sok minden múlik és meg kell találni az optimális használatot.”

Mi is Bridgestone gumikat ajánljuk! Keressétek meg a megfelelő abroncsot a motorotokra. Katt a logóra!

A gumik áráról a Nagy-I Bt.-nél Tel: 82/410-223, vagy a motorgumi.eu oldalon tudtok érdeklődni.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending