Csatlakozz hozzánk

Hírek

A BMW Motorrad vezetőjét választották az IMMA elnökévé

A Motorkerékpár-gyártók Nemzetközi Szövetségének (International Motorcycle Manufacturers Association – IMMA) elnökévé választották Hendrik von Kuenheimet.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Ő az, aki 2008 eleje óta a BMW Motorrad vezetői posztját tölti be. Kuenheim elődje Minoru Harada volt a Hondától, aki 2006 májusa óta viselte a tisztséget.
Az IMMA magába foglalja a világ összes neves motorkerékpár-gyártó cégét, akik azzal a céllal fogtak össze, hogy közösen képviseljék az iparág érdekeit és magas technikai nívót diktáljanak a piacnak.

A szövetség például aktív szerepet játszik az ENSZ által kezdeményezett World Forum-on is, amely célja a járművekre vonatkozó műszaki előírások harmonizálása (UNECE WP29) az ENSZ-tagállamokban. Hendrik von Kuenheim egyik kitűzött célja az elkötelezett szerepvállalás a forgalombiztonságról folytatott aktuális nemzetközi vitákban.

A BMW 1947-ben az IMMA alapító tagjai között volt, a motorkerékpár-gyártók között pedig elsőként fejlesztette ki az ABS-t, és máig is megőrizte vezető pozícióját a motoros biztonság terén.

 

 

 

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending