Csatlakozz hozzánk

Hírek

A BMW 2016-os újdonságai, köztük a Triple Black

Számos új szín és apróbb módosítás mellett 2016-ra érkezik az R 1200 GS speciális kiadása, a Triple Black is. Az új Dinamikus féklámpát is tartalmazó ABS Pro csomag mostantól hat BMW széria- vagy extrafelszerelése

Közzétéve

ekkor

bmw motorrad 2016
Sportster
MAI Kótyavetye

A 2016-os modellévtől az R 1200 GS (Adventure) nem csak új fényezéssel érhető el, hanem a motorozás biztonságát növelő, dőlésszög-függő beavatkozást lehetővé tévő ABS Pro, valamint a Dinamikus féklámpa opciók is rendelhetőek hozzá (kizárólag a Pro menetprogramokkal együtt).

Az ügyfelek igényeire reagálva a BMW az R 1200 GS szinte teljesen fekete változatát is elérhetővé teszi – ez a Triple Black (a kezdőképen). Az üzemanyagtartály borításai és az első sárvédő fekete fényezése és a feketére eloxált villa “férfias megjelenést kölcsönöz”. A speciális modell küllős kerekekkel és fekete felnivel érkezik, a váz szürke színű, az új, fekete/szürke ülést pedig GS logo díszíti.

Újra divatba jön a fekete – S1000RR 2016

A K 1600 GT és GTL, illetve GTL Exlusive hathengeres szupertúrázók esetében az új színeken felül az ABS Pro és Dinamikus féklámpa is széria lesz. Az idei újdonság S 1000 XR túraenduró esetében a DInamikus féklámpa az opciós listára került (mint az ABS Pro része), az S 1000 R szupernakeden pedig apróbb módosítást eszközölt a gyártó: “az eddigi fényes szürke helyett szemcsés fekete üzemanyagtartály-szegély (kizárólag fehér fényezés esetén)”

Az R1200RT boxertúrázó, az S 1000 RR szupersportoló (teszt) és az F 800 GT középsúlyú túragép csupán új fényezésekkel módosul 2016-ra, míg az R nineT klasszikus nakedhez olyan új, aprólékos extrák választhatók, mint a markolatfűtés vagy a kézzel csiszolt, alumínium üzemanyagtartály (rejtett vagy látható hegesztési varratokkal…).

Egy kozmikus kék (metál) K1600GT, 2016-ból

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending