Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

A biztonságos motorozást hidegben is lehet gyakorolni

A Safety Hungary a hideg beköszöntével is folytatja az oktatásokat!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye
Ezúton is szeretnénk tájékoztatni, hogy a motoros szezonnal ellentétben a mi működésünk nem ér véget a hideg hónapok beköszöntével, és szünet nélkül folytatódnak tanfolyamaink. Nálunk folyamatosan szinten tarthatod vezetéstechnikai készségeidet, és a jövő szezon kezdetekor hatalmas tudáselőnnyel pattanhatsz újra a motorod nyergébe. Mindezt velünk a lehető legkényelmesebben tudod megtenni, mivel nem kell saját motorodat előszedni a garázs biztonságából: ahogy már meg is tapasztalhattad, mi mindent biztosítunk Számodra!
 

 
Az időjárási körülményeket a következőképpen vesszük figyelembe: ha a külső hőmérséklet +3 Celsius foknál alacsonyabb vagy havazik (jeges, latyakos a pálya), akkor az érintett oktatási alkalmat töröljük és egy személyre szóló kredit-et rögzítünk számodra, amit a későbbiekben felhasználhatsz. A téli oktatások szüneteiben forró teát kínálunk fel Neked, hogy ezzel is kellemesebbé tegyük Számodra a gyakorlást.

Egyúttal egy rendkívüli akcióval is szeretnénk kedveskedni felétek, ami a 2008. november 6. és 2009. január 31. között meghirdetett oktatási alkalmainkon történő részvételre érvényes:

  – Minden új Vendégünk, aki egy nálunk már tanfolyamot végzett Vendégünk ajánlása útján jutott el hozzánk, kedvezményes 30.000,- Ft részvételi díj ellenében vehet részt egy oktatási alkalmon.
  – Minden visszatérő Vendégünk, aki már egyszer tanfolyamot végzett nálunk, kedvezményes 25.000,- Ft részvételi díj ellenében vehet részt egy oktatási alkalmon.


 

Minden visszatérő Vendégünk, aki már legalább kétszer tanfolyamot végzett nálunk, kedvezményes 20.000,- Ft részvételi díj ellenében vehet részt további oktatási alkalmakon.
A fenti kedvezményeket más kedvezményekkel és akciókkal összevonni nem lehet. A kedvezmények érvényesítésének módja:

  – Új Vendég jelentkezése esetén az on-line jelentkezés megtörténte után egy különálló e-mailben kérjük elküldeni az őt ajánló Vendégünk nevét és nálunk regisztrált e-mail címét.
  – Visszatérő Vendég esetén az on-line jelentkezés megtörténte után egy különálló e-mailben kérjük elküldeni az elvégzett tanfolyam(ok)hoz tartozó oklevél sorszámo(ka)t (elveszett oklevél esetén állunk rendelkezésetekre lenti elérhetőségeinken).

Bízunk benne, hogy a fentieknek köszönhetően minden Vendégünknek még további segítséget tudunk nyújtani, hogy a jövő szezonban is biztonságban és magabiztosan tudja élvezni a motorozás élményeit.

A tanfolyami időpontokat továbbra is honlapunk jelentkezési oldalán találhatjátok meg, amint kiírásra kerülnek havi rendszerességgel.

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésetekre lenti elérhetőségeinken! Szeretettel várunk Benneteket tanfolyamainkon!

Üdvözlettel,
Safety Hungary
www.safety-hungary.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending