Connect with us
Suzuki

Hírek

A 22. helyről a 13-ra jött fel Talmácsi

Talma pontszerző helyre tornászta fel újjáépített motorját, Iannone nyert a másik Speed Up-pal

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg: Faster Management

Hat napon belül a második olyan napra ébredt a Gyorsasági Motoros Világbajnokság, amikor versenyt rendeznek. Ma a Holland Nagydíjat bonyolították, ami a szezon egyetlen szombati versenye.

Assenban a körülmények változatlanul tökéletesek voltak, igazi napsütéses motoros időben dőlt el, kihez vándorolnak a világbajnoki pontok és a trófeák. Rengeteg holland motoros szállt nyeregbe, hogy megnézze, miként teljesítenek a világ legjobbjai.

Talmácsi Gábor a bemelegítő edzésen kipróbálta az újjáépített motorját, amivel a szerelőknek rengeteg dolga volt, nagyon sok alkatrészt kellett cserélni a tegnapi 240 km/h-s esést követően. A magyar versenyző kipihenten várta a warmup-ot. Kicsit érezte itt-ott a tegnapi kicsúszást, de ezek nem hátráltatatták igazán. A motor és a versenyző is megfelelően produkált reggel, egyikőjükön sem volt érezhető, hogy tegnap csak hat kört mentek együtt az időmérőn.


A szerelők összerakták éjszaka a gépet, Gábor három ponttal hálálta meg

Talmácsi Gábor tegnap a huszonharmadik helyre kvalifikálta magát, azonban tegnap Alex Debon megsérült, így ő ma nem tudott rajthoz állni, minek következtében a mögötte indulók egy hellyel előrébb kerültek a rajtrácson. A magyar motoros szépen jött fel az első körökben, az ötödikben már a tizenötödik helyen volt, majd egy nagy bolyba került, ahol ádáz csata kezdődött a többiekkel. A hajráig fej-fej mellett folyt a küzdelem, végül a kockás zászló a tizenharmadik helyen intette le Talmácsit. A nagydíjat a Fimmco Speed Up versenyzője, Andrea Iannone nyerte. Talmácsi Gábor továbbra is tizedik helyen áll a világbajnoki összetettben.

13. TALMÁCSI GÁBOR

Nagyon nehéz hétvégén vagyunk túl, a szerelőim remek munkával építették újra a motort a tegnapi esés után. A verseny elején sikerült felzárkóznom, utána harcban voltam több riválissal is és végül három pontot gyűjtöttem. Gratulálok a csapattársamnak a győzelemhez”

2010. június 26., Holland Nagydíj, Assen

1. Andrea IANNONE
2. Toni ELIAS
3. Thomas LUTHI
4. Ratthapark WILAIROT
5. Shoya TOMIZAWA
13. TALMÁCSI GÁBOR


Talma továbbra is tizedik az összetettben

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending