Csatlakozz hozzánk

Újdonság

A 2015-ös BMW Motorrad ruházat

A technika legújabb állása szerinti, kedvelt és bevált ruházati termékek a BMW saját fejlesztései: ruházati kollekció a motorosok védelmére, Style-kollekció a rajongók örömére

Közzétéve

ekkor

bmw motorrad ruhazat 2015
RST AIRBAG

Itt van mindjárt a GS bukósisak, egy olyan vérbeli enduro-sisak, amelynek biztonsági megoldásaival a profik világában is találkozhatunk. Jól illik hozzá a GS enduro-szemüveg, amely pontosan a GS bukósisak hatékony szellőztetőrendszeréhez csatakozik.


A BMW Motorrad Motorosruházat kínálata a nyári öltözetektől a városi közlekedés darabjain át, egészen a határtartományokig megbízható partnerként szolgáló high-end anyagokig terjed.

Egész évre szóló, sokoldalú darabként a TourShell motorosruha igen kedvelt ügyfeleink körében, s idén már a protektorok új NP2-generációjával készül. Pole pozíció: teljes körű professzionális biztonsági csomagjával a BMW Motorrad sportos értékei követeként küldi piacra DoubleR motorosruháját. Farmerstílusú nyári modellként csábít a Venting motorosruha, miközben a vízálló CoverAll nevéhez abszolút hűen kínál megoldást az irodába járásra is, mivel akár egy elegáns öltöny felett is viselhető. Pontosan erre vágytak motorosaink: az igényes stílusú GS Dry motorosruha immár női és férfi kivitelében ugyanazon színösszeállításokban kapható. A túraruházat luxuskategóriájában továbbra is a következetesen hosszú távú fenntartható eljárásokkal készülő Atlantis motorosruha a meghatározó.


A sportos motorosok aligha akarják majd lecserélni a DoubleR csizmát – hacsak nem egy gyors városi túra kedvéért, ott ugyanis a RIDE Sneaker verhetetlen. Azoknak pedig, akik teljes egészében versenysport-minőségben kívánják összeállítani felszerelésüket, a DoubleR kesztyű is rendelkezésükre áll. Az Atlantis kesztyű, akárcsak az azonos nevű ruha, a színtiszta luxus megtestesítője.


Három teljesen eltérő kabát ötvözi egyaránt átgondolt koncepcióját, amelynek célja, hogy minden szabadidős ruházattal tetszetős megjelenést biztosítva mégis teljes értékű motoroskabátként álljanak rendelkezésre. A Club bőrkabát a stílusos lezserség jegyében született, míg a DoubleR és a Race modellek a BMW Motorrad sportos oldalát hivatottak képviselni. A kabátkollekció minden darabjához jól illik az új, Cargo-stílusú Rider nadrág.


A motorosok első osztályú funkcióruházatra is számíthatnak a BMW Motorrad motorosruházat 2015-ös kollekciójában. A funkció-fehérneműk, illetve a Summer és Thermo funkció-zoknik egyaránt kiválóan temperálják a testet, pontosan a motorosok igényei szerint készülnek és abszolút igényes kidolgozás jellemzi őket. Felettük, ám még a motorosruha alatt Phase Change Material anyagával igény szerint a kétrészes PCM ruha gondoskodik rossz időjárási viszonyok között is kellemes belső klímáról. Kis méretre összehajtható kivitele és csekély tömege révén a kétrészes Rainlock esőruha és a ProRain esőoverál minden túra állandó ideális kísérője, szükség esetén megbízható védelmet nyújtva az időjárás viszontagságaival szemben.


Igényes poggyász, amely tökéletesen illik a BMW motorkerékpárokhoz – a Function hátizsák már-már „ergonómiai csoda”, amely mindössze néhány mozdulattal motorostáskává alakítható. A két méretben rendelkezésre álló Softbag egyszerű pakolási lehetőségeket kínál hátul. Új formában jelentkezik egy igazi klasszikus a 2015-ös szezonra: a masszív hengeres táska új dizájnnal és színekben, ám a megszokott lezser stílusban illik harmonikusan minden BMW motorkerékpár hátuljára.


„Cool” és igényes stílust, illetve színvonalas kiegészítőket kínálnak immár szokás szerint a márka minden rajongója számára a Style kollekciók. Az éppoly sportos, mint funkcionális Dynamic, valamint a lezser és mára már kultikus Roadster összeállítások minden motoros szívét bizonyosan megdobogtatják.

– bővebb információ a BMW Motorrad oldalán

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending