Csatlakozz hozzánk

Akciók

A 2012-es Suzuki divatkollekció (videóval frissítve)

Way of Life: ha a motorod nélkül is kifejeznéd suzukis identitásodat (videóval frissítve)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Megérkezett a Suzuki ezévi divatkollekciója. A 2012-es sorozat a széles közönséget tervezi megszólítani, beleértve természetesen a Suzuki járművek birtokosait, valamint a márka autós és motoros csapatainak szurkolóit. Idén azonban első ízben a gyártó gondolt egy merészet, és célba vette az összes olyan motorsport-kedvelő férfit és nőt, akiknek fontos a divatos öltözködés.

A kollekció bármilyen alkalomra megfelelő öltözetet kínál, alkalmas munkába is, utcai viseletnek is. A stílus számos forrásból táplálkozik, a 2012-es kollekcióban mégis a japán örökség érvényesül leginkább: a Suzuki márkanév szerény feltüntetése mellett a kollekció összes darabján egy olyan motívum jelenik meg, amely az egyik japán (katakana) írásjegyen alapul (lásd a képeken).

A tervezés és az anyag minősége tekintetében a sorozat bármelyik vezető európai divatház termékeivel felveszi a versenyt. Összeállítása során a gyártó szerint a Suzuki névvel egybeforrt, japános precíziós szemlélet érvényesült. Az idei kollekciót úgy tervezték, hogy ne csak ízléses legyen, de kényelmes is, továbbá egyszerre legyen divatos és praktikus.

A kollekció bemutatásakor Dieter Schadel, az Accessories üzletág európai igazgatója így beszélt: „Bízunk benne, hogy az új divatkollekciót kedvelni fogják mindazok, akik már ismerik és szeretik a Suzukit. Most azonban olyanokat is célba veszünk, akik eddig esetleg kevésbé érdeklődtek a márka iránt, viszont olyan eredeti és stílusos divatárut keresnek, ami a bevásárlóutcák és a plázák kínálatából valójában hiányzik. Izgalmas pillanat ez a Suzuki életében, hiszen a márka divatáruként is belép az európai köztudatba”

A kollekció részei

A Kék és Fekete Kollekció új, sportos, alkalmi viseletül szolgáló termékcsalád egészíti ki a Sárga Kollekció darabjait. Ebben az összeállításban a vevő a Suzuki csapatszíneit öltheti magára: ingeket, pólókat, dzsekiket, sapkákat és sok más ruhadarabot.


Kék Kollekció

Vadonatúj a Retro Kollekció termékcsalád. A bevásárlóutcákban mostanság divatos retróstílus inspirálta kollekció pólókból, kapucnis felsőkből, sapkákból, övekből áll. Célja, hogy még többen megbarátkozzanak a márkával. A kollekció egyben a Suzuki győzelmeit és eredményeit is ünnepli. A „soft wash” pólók és kapucnis felsők a márka gazdag örökségét jelenítik meg.


Retro Kollekció

A Gyerek Kollekció bevezetése arról tanúskodik, hogy a Suzuki az ifjabbakról sem feledkezett meg. A termékcsaládban található pólók és kapucnis felsőrészek a felnőtt darabok mintájára készülnek.


Gyerek Kollekció

A ruházati termékek mellett a Suzuki minőségi kiegészítők sorát is kínálja, köztük utazótáskákat, órákat, tárcákat, napszemüvegeket. A teljes 2012-e kollekciót bemutató katalógust letöltheted INNEN, vagy a Suzuki oldaláról, ahol a ruházat mellett minden, a gyártó által forgalmazott tartozékot is megtalálsz a motorodhoz.

Suzuki divatkollekció 2012

Forrás: Suzuki

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending