Connect with us
Suzuki
just1 mx

Kirakat

A2-es jogsival vezethető MV Agusták jönnek

Az MV Agusta idén a 800-as Brutale és F3 modellekből kiad 35 kW-os változatokat is, amelyeket A2-es vezetői engedéllyel is lehet vezetni

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Ha nem vagy még 24 éves és egy ilyen gyönyörűségről ábrándozol már régóta, akkor bizonyára ez a cikk most felkelti a figyelmed. Ezeket a 2018-as modellévű háromhengeres gépeket már lehet rendelni az MV Agusta Budapesti kereskedésében. Májusi gyártásból fogják tudni kiszolgálni a jelentkezőket, azonban már most érdemes leadni a rendelést, mert a gyártási darabszám igencsak korlátozott mivel összesen 5500 darab motorkerékpár készül a gyárban!

A közhiedelemmel ellentétben a 35kW-os gépek később nem nyithatóak ki, pont azért, hogy aki nem jogosult A kategóriás gépet vezetni, annak eszébe se jusson hekkelni a gépet, hiszen ha valami baleset történik, akkor a szerviztől kezdve a gyártóig mindenkit megbüntetnének.

Ez jogos is, hiszen, ha csak A2-es jogsival rendelkezel ne akarj egyből 240-nel menni. Be kell tartani a fokozatosságot!

Manapság már nem elég az, hogy vastag a pénztárcád és új motort szeretnél, mert abból előbb-utóbb sírás lesz a családban.

Na szóval ha A2-es jogsid van, akkor olvass el pár cikket, mert rengeteget írtunk már róla, mi lehet a legjobb választás elsőre.

Ha pedig egy újra vágysz, akkor kedvező finanszírozással is megveheted álmaid MV Agusta Brutale 800 A2 vagy F3 675 A2 motorját a megfelelő teljesítményváltozatban.

Rendelhető Brutale 800 színek:

 

Az F3675 A2 pedig ilyen színekben lehet a tiéd + a kezdőképen látható gyöngyház-fehér:

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending