Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Kirakat

A2-es jogsival vezethető MV Agusták jönnek

Az MV Agusta idén a 800-as Brutale és F3 modellekből kiad 35 kW-os változatokat is, amelyeket A2-es vezetői engedéllyel is lehet vezetni

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Ha nem vagy még 24 éves és egy ilyen gyönyörűségről ábrándozol már régóta, akkor bizonyára ez a cikk most felkelti a figyelmed. Ezeket a 2018-as modellévű háromhengeres gépeket már lehet rendelni az MV Agusta Budapesti kereskedésében. Májusi gyártásból fogják tudni kiszolgálni a jelentkezőket, azonban már most érdemes leadni a rendelést, mert a gyártási darabszám igencsak korlátozott mivel összesen 5500 darab motorkerékpár készül a gyárban!

A közhiedelemmel ellentétben a 35kW-os gépek később nem nyithatóak ki, pont azért, hogy aki nem jogosult A kategóriás gépet vezetni, annak eszébe se jusson hekkelni a gépet, hiszen ha valami baleset történik, akkor a szerviztől kezdve a gyártóig mindenkit megbüntetnének.

Ez jogos is, hiszen, ha csak A2-es jogsival rendelkezel ne akarj egyből 240-nel menni. Be kell tartani a fokozatosságot!

Manapság már nem elég az, hogy vastag a pénztárcád és új motort szeretnél, mert abból előbb-utóbb sírás lesz a családban.

Na szóval ha A2-es jogsid van, akkor olvass el pár cikket, mert rengeteget írtunk már róla, mi lehet a legjobb választás elsőre.

Ha pedig egy újra vágysz, akkor kedvező finanszírozással is megveheted álmaid MV Agusta Brutale 800 A2 vagy F3 675 A2 motorját a megfelelő teljesítményváltozatban.

Rendelhető Brutale 800 színek:

 

Az F3675 A2 pedig ilyen színekben lehet a tiéd + a kezdőképen látható gyöngyház-fehér:

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending