Csatlakozz hozzánk

Videók

A nap videója – Rok Bagoros újra akcióban

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Rok Bagorost már bemutattuk egyszer, mikor kirukkolt Ride and Slay freestyle streetbike szürreális, saját képzeletbeli filmjével, amiben a KTM Duke 690-esével trükközgetett menekülve egy gonosz erők uralta világban.

Rok Bagoros profi freestyle streetbike motoros, aki 17 éves korában ugrott bele ebbe a stílusba hobbiból, és olyannyira jól feküdt neki, hogy rá 4 évre már profivá vált. A KTM Factory szerződtette, és azóta teljesen megváltozott az élete. A nyakába vette a világot és élőben nyomja a freestyle bemutatókat és versenyeket.

2017-es turnéjának hét részesre tervezett első állomása Latin-Amerika, ahol legfrissebb vlogjában bemutatja, ahogy a legendás kolumbiai motocross versenyzővel, Tatan Mejjával szétrázzák az utcákat, kipróbálja az új KTM Duke 250-es, és 390-es motort, és bandázik egyet a helyi motorosokkal.

Undergrund sodródás, tesztelés az utcákon, driftelés ezerrel, egy kis freestyle bemutató és vagánykodás a kolumbiai Duker-esekkel. A végén még a Street Brothers bandába is befogadták. Jó hangulatú videó, pazar motorokkal (de sajnos sok dumával), és kolumbiai tökös motoros csávókkal.

Micsoda pazar kezdete ez a hétnek!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending