Csatlakozz hozzánk

Videók

A nap videója – Rok Bagoros újra akcióban

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Rok Bagorost már bemutattuk egyszer, mikor kirukkolt Ride and Slay freestyle streetbike szürreális, saját képzeletbeli filmjével, amiben a KTM Duke 690-esével trükközgetett menekülve egy gonosz erők uralta világban.

Rok Bagoros profi freestyle streetbike motoros, aki 17 éves korában ugrott bele ebbe a stílusba hobbiból, és olyannyira jól feküdt neki, hogy rá 4 évre már profivá vált. A KTM Factory szerződtette, és azóta teljesen megváltozott az élete. A nyakába vette a világot és élőben nyomja a freestyle bemutatókat és versenyeket.

2017-es turnéjának hét részesre tervezett első állomása Latin-Amerika, ahol legfrissebb vlogjában bemutatja, ahogy a legendás kolumbiai motocross versenyzővel, Tatan Mejjával szétrázzák az utcákat, kipróbálja az új KTM Duke 250-es, és 390-es motort, és bandázik egyet a helyi motorosokkal.

Undergrund sodródás, tesztelés az utcákon, driftelés ezerrel, egy kis freestyle bemutató és vagánykodás a kolumbiai Duker-esekkel. A végén még a Street Brothers bandába is befogadták. Jó hangulatú videó, pazar motorokkal (de sajnos sok dumával), és kolumbiai tökös motoros csávókkal.

Micsoda pazar kezdete ez a hétnek!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending