Csatlakozz hozzánk

Hírek

A fenevad pofája

Így fog kinézni szemből a 2020-as Honda Africa Twin, avagy CRF1100L fenevad

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Sőt mi több, a Honda egy dátumot is megadott, ahol teljes egészében leleplezik az új Africa Twin modellt: Szeptember 23, ami pont egybeesik az Amerikában minden ősszel megrendezésre kerülő AIMExpo idei dátumával

A Honda még a nyár közepén kiadott egy “True Adventure” nevű teaser videót, ahol már azért elég egyértelművé vált, hogy közeleg egy új Africa Twin modell. Még akkor össze is szedtük, hogy mi várható az új modell érkezésével, aki szívesen felelevenítené, az ITT tudja. 

Ebben a mai rövidke kis videóban csupán a fényszórót fedi fel a Honda, a motorból sajnos semmit sem látni, nyilván okkal. Elég szigorúan néz a kamerában az új modell, már a helyzetjelző is egy pár mérges szemet rajzol a búra mögött, aztán kivillan a rendes fényszóró, majd a kicsit lentebb pozícionált kiegészítő fények és végül talán az országúti fényszóró is, a háttérben pedig megjelenik egy fókuszon kívüli tábortűz, körülötte pár emberrel.

A végén még az Africa Twin logója is kettéválik, a bal oldalon a sima felirat tűnik fel, jobbra pedig a háttérben ugyanez látható, csak a szöveg hátterében megjelenik a kontinens körvonala is. Hogy ez egy újabb, mondjuk középkategóriás verziót jelent-e nem tudjuk, viszont mindenki vésse bele a naptárba szeptember 23 – mert aznap MINDEN kiderült az új modellről!

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending