Csatlakozz hozzánk

Hírek

Moto2-ben a Triumph 675-ös erőforrása?

Pletykák rebbentek fel a Honda lejáró Moto2-es szerződése kapcsán

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Brit Triumph kész lenne átvenni a Honda helyét a Moto2-ben, miután annak jövőr 2018 végén lejár a szerződése. A CBR600RR blokkját amúgy sem fejlesztik tovább mostanában, már Euro4 es változat sem készült belőle, ezért ki is vonták a termékpalettáról a japánok.
Azonban az eddig mérsékelten sőt versenypályákon szinte alig látható Triumph most gondolt egyet és beszállna a versenysportba, ami lássuk be jót tenne a motorsportnak és a Triumph megítélésének is. Ha létrejön az üzlet, akkor az nagy hír lesz a szigetországban, hiszena motorsport történetének jelentős része onnan indult.
A 200 darab 675-ös Street Triple erőforrásokat 3 versenyenként kellene felújítani, valamint az adott versenypálya mellett is folyamatosan jelen kéne legyen a Triumph, ha valami meghibásodás történne, azonnal javítani kell a hibát.
A Triumphnak ez nagyon jól jönne a visszatéréshez, hiszen alacsony kockázat és minimális költséggel térhetnének vissza a legmagasabb szintű versenyzéshez.
Hamarosan január 11-én kiderül mi is lesz a Moto2 motorbeszállítójának a sorsa.

Tudtad-e?

A Triumph volt az első Brit motorgyártó, aki részt vett a Gran Prix versenyeken, de 48 évvel ezelőtt Godfrey Nash nyerte angol motorral az utolsó nagydíjat 1969-ben Jugoszláviában Nortonnal.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending