Connect with us

Blog

Harleys menet az erőszak ellen

A hazai Harley-Davidson lezárta a szezont, méghozzá egy nagyszabású felvonulással az erőszakmentesség világnapja alkalmából – ezenfelül a hivatalos szezonzárón koncertek és stunt show is volt

Published

on

harley-davidson budapest szezonza
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szép számmal gyűltek össze a Harley-rajongók, családtagjaikkal, valamint barátaikkal a hétvégén tartott Harley-Davidson Budapest Szezonzáró rendezvényén. A Bázis élettel telt meg, a csillogó gépekkel teli Szalonban, a szervizben és az udvaron is igazi Harley-s hangulat uralkodott. Az esemény legvonzóbb programja az erőszakmentesség világnapja alkalmából szervezett motoros felvonulás volt, amelyen közel száz motoros vett részt. A Dobai Attila vezette menet a Hősök tere megkerülése után tért vissza a Harley Bázisra, ahol finom, igazi motorosnak való ebéd várt mindenkit.

Változatos és izgalmas programokkal készültek a szervezők a Szezonzáró fesztiválra. Elsőként Baricz Gergő ACID/DC zenekara lépett színpadra és csapott a húrok közé. Egymás után csendültek fel a nagy AC/DC slágerek, amelyek megalapozták a remek hangulatot. A banda az idei, alsóörsi Open Road Fesztiválon debütált a nagyközönség előtt, így különleges kötődése van a Harley-Davidson-hoz. Azóta több fesztiválon és rendezvényen léptek már fel és népes rajongótábort gyűjtöttek maguk köré.

Dobai Attila, a HD BP vezetője és az új Electra Glide Ultra Limited – a háttérben a szintén új Street Glide

Látványos kaszkadőr bemutatót tartott Erdei Balázs a délután folyamán. A közönség lelkes tapssal jutalmazta a motorral, majd quaddal bemutatott show-műsor minden elemét. Az éles, hirtelen manőverek, egy- és kétkerékre állás mellett nem maradhatott el a népszerű gumifüstölés sem, amely az egész nézősereget biztosan „tartósította” a következő szezonig.


A programok sorát gazdagította az Auróra fellépése is. A zenekar töretlen lendülettel és monumentális energiával, ezúttal akusztikus hangszerelésben adta elő a népszerű punk/rock slágereit. A Harley-Davidson márkához kötődés itt is megvolt: a banda gitárosa, Goreczki „KisBé” Szabolcs maga is büszke Harley-tulajdonos.

Infotainment a javából – jól megférnek egymás mellett a mutatós órák és a csúcstechnika. A hifi szépen szól, a kijelzőnek szép a képe…

A rendezvény méltó zárása volt a 2014-es szezonnak, hiszen az idei évben is rengeteg élménnyel gazdagodtak azok, akik részt vettek a H-D Budapest által szervezett túrákon, illetve az alsóörsi Fesztiválon. Többen már a jövő évi rendezvényekre készültek, nézegették és fotózkodtak az újonnan érkezett 2015-ös modellekkel. A legnépszerűbb, az újdonságnak számító Street 750 volt, amely egy igazi, elsősorban a fiataloknak szánt, városi motor. Bár a hivatalos Szezonzáró lezajlott a hétvégén, a Harleysok remélik, hogy az időjárás kegyes lesz hozzájuk és idén még sok motorozásra alkalmas nap áll előttük.

Forrás: H-D

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending