Csatlakozz hozzánk

Blog

Végső búcsút veszünk DennyM-től

A család és mi is szeretnénk, ha a TesztMotor főszerkesztőjének búcsúztatója igazi motoros megmozdulás lenne…

Közzétéve

ekkor

dennym
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

…és ha csak annyian jönnének el, ahány embernek segített jobb motorossá válni, akkor is nagyon sokan lennénk…

Ha meg “csak” annyian, ahányan élvezettel olvasták stílusos motoros cikkeit, tesztjeit…akkor még sokkal többen.

Kevesebbek lettünk: a magyar motoros szakma és média az egyik legkreatívabb egyéniségével lett szegényebb.

Szeretnénk megkérni minden motorost, aki tiszteletét teszi a búcsúztatón, hogy ha teheti, akkor két keréken érkezzen. Búcsúzzunk DennyM-től motoroshoz méltó módon!

Többen tudjátok, hogy Dénes szerettei, családja, barátai és motoros társai mellett menyasszonyát és hamarosan megszülető kisfiukat is itt hagyta.

Aki úgy gondolja, hogy segíteni szeretne – akármilyen formában – Dénes párjának, Eszternek, a segítségnyújtás módjáról Mészáros Ildikónál érdeklődhet a mildiko82@gmail.com  e-mail címen. Bármilyen jellegű felajánlásról is legyen szó, írjatok neki bizalommal!


A szál virág mellé kérünk benneteket, hogy 280 forint aprót is hozzatok magatokkal, mert csak így lehet behajtani motorral és autóval is az Óbudai Temetőbe.

Köszönjük mindenkinek, aki eljön, motorral, végső útjára kísérni Őt, DennyM-et, pótolhatatlan veszteségünket.

Absque pugna non est victoria

Június 20-án pénteken a magyar motoros közösség jól ismert alakját érte utol a végzet: a TesztMotor.hu főszerkesztője, Molnár Dénes, vagy ahogy a médiából ismerjük, DennyM szenvedett halálos közúti balestet.

Dénes aznap is motoros tréninget tartott, amikor hazafelé motorozva egy őzzel ütközött az 5-ös úton. DennyM instruktorként azon a napon is rengeteg motoros társának segített jobb motorossá válni, elmondta a motorozás Bibliáját, köztük kitérve a vadveszélyre is…

Mostanában kezdődik az őzek territórium-foglalási időszaka, amelynek jellemzője, hogy fás-bokros területeken bármikor – napszaktól függetlenül! – felbukkanhatnak az állatok, az utakat keresztezve is. Ilyenkor pedig, ha mi éppen arra motorozunk, sajnos lehet, hogy esélytelenek vagyunk elkerülni a balesetet – ahogy Dénesnek sem volt esélye, pedig Ő mindent tudott a motorozásról…

Az igazat megvallva, mégsem mindent, hiszen Ő maga vallotta, hogy „Minden motoros Tanuló, csak van, aki még nem tud róla”. Hogy a minimálisra csökkentsétek a balesetek kockázatát, menjetek el a számtalan motoros tréning egyikére, gyakoroljátok be az elkerüléshez szükséges mozdulatokat – és legyetek akkora alázattal a motorozás iránt, mint Dénes. Ő a TesztMotor.hu meghatározó egyénisége volt, cikkíróként és instruktorként több száz motorosnak segített abban, hogy biztonságban hazaérjenek…


DennyM legfontosabb üzenete ez lett volna, ha Ő írja ezeket a sorokat: “Ne siessetek soha az utcán, nem éri meg – válasszatok olyan sebességet, hogy mindig legyen menekülőút! Ne feledjétek, ha gyorsan mentek és siettek, mindössze perceket nyerhettek! Ha gyorsan szeretnétek motorozni, menjetek versenypályára!”

Molnár Dénes egyike volt – azon kevés – magyar motoros újságírónak, akiknek valóban van stílusa: Dénes szórakoztató tesztjeit és írásait imádta és imádja az internetes motoros társadalom jó része. DennyM angyalos-ördögös imidzséhez sajnos nagyon illik az a zeneszám, amellyel most búcsúzunk tőle: Scorpions – Send me an Angel.

Vigyázzatok magatokra!!!


A helyszínt ennek a térképnek a segítségével könnyen megtaláljátok:

Comments

comments

Trending