Connect with us
Suzuki

Hírek

Chrobák győzelmét Ágó emlékének ajánlotta

Chrobák János – tartalékmotoron is – sikeresen mutatkozott be a Triumph Daytona 675R nyergében, a hétvégén rendezett Nyílt Nemzetközi Gyorsasági Motoros Bajnokság nyitófutamán a Slovakia Ringen

Published

on

chrobak slovakiaring 2014
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Technikai problémák miatt sajnos egy tartalékmotorral kellett indulnia, melyben még a katalizátor is benne volt… Két nap, két futam, 45 pont: egy első és egy második hely a rövid statisztikája a hétvégének. A szombati napon nagy csatában az első helyre sikerült behoznia a Daytona 675R-t Magda Attila előtt, míg a vasárnapi futamon a dobogós helyezés volt a cél, és – biztonsági motorozással is – a dobogó második fokára állhatott.

Daytona 675R

„Az elmúlt hetünk közel sem nevezhető nyugodt hétnek” – kezdte nyilatkozatát Chrobák. “A váratlan dolgok csak úgy zúdultak ránk és ezek nem nevezhetőek jó dolgoknak. De úgy érzem – a barátokkal, csapattal, támogatókkal – nagyon keményen dolgoztunk a sikerért, és az eredménye meg is lett. A szombati napon egy nagyon jó versenyzést követően, kalandos futamot sikerült megnyernem. Az élen végig előzgettük egymást, míg végül az utolsó körben Adrián hibázott és az orrom előtt elesett. Mivel közvetlenül előttem esett, a csúszó motorja eltalálta az én első kerekemet, ezáltal a sóderágyba kerültem, de talpon maradtam. Ott 100 méteres krosszozás után vissza tudtam jönni a pályára az első helyre...”

Chrobák elégedett lehet első triumphos versenyhétvégéjével

“A következő kanyarnál éreztem, hogy nem működik a fékem, ami az ütközésben megsérült, így az utolsó kört első fék nélkül teljesítettem, de sikerült az első helyre behozni a motort. A vasárnapi versenyen új dolgot próbáltunk ki a motoron, ami nem jött be, így szintén egy nagy csatát megnyerve a második helyen értem célba. Ezzel értékes 45 pontot gyűjtöttem, amivel jelenleg vezetem a bajnokságot. Köszönöm a támogatást a Triumph Budapestnek, az Ipone motorolajak forgalmazójának, a MarketProg Kft-nek, a Colony Cool Kft-nek, a Prop-Tech Tuning Kft-nek, a Zenith Racing(Öhlins)-nek, Greksa Attilának és Horváth Zolinak. A hétvége versenygyőzelmét a tavalyi évben szerencsétlenül elhunyt Rosivall Ágostonnak (Ágónak) ajánlom”

Egy győzelem Ágó emlékére

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending