Csatlakozz hozzánk

Blog

A nap videója: McGuinness elképesztő köre

Sohasem látott minőségben, egy sohasem látott első kör a Man-szigeti TT-ről, ráadásul a Senior versenyről – egy történelmi győzelem első 60 kilométere

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Még mindig nehezünkre esik írni a TT-ről, már olyan értelemben, hogy lehetetlen, hogy ne Bitti jusson az eszünkbe. Pláne annak fényében, John McGuinness barátjának kiváló sportteljesítményét (ami több is volt ennél..) ő maga, Bitter Sándor tudosította számunkra.

Bitti szavait idézzük most: “A FŐ VERSENY – Senior TT (június 12., péntek): McGuinness már az első körben megdöntötte a Senior pályacsúcsot 131.850-es körrel (ezt láthatjuk a videón), de a második körben – Jamie Hamilton irgalmatlan nagy bukása miatt – leállították a versenyt. Nem tudni pontosan, mi történt, csak azt, hogy Steve Mercerrel éppen nagyot csatáztak… A versenyt pár órával később rövidített, 4 körös futamként indították újra, és igen, John McGuinness nyert, úgy, hogy megfutotta a TT abszolút pályacsúcsát és bezsebelhette 23-adik TT győzelmét! Michael Dunlop nagybátyjának, Joey-nak 26 van kérdés, John meg akarja-e ezt dönteni – erre talán még ő sem tudja biztosan a választ”

A Man-TT hivatalos YT-csatornájára nemrégiben – egyfajta karácsonyi ajándékként – került fel a “történelmi első kör”:

Extraként pedig tessék-lássék a rekord-kör is.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending