Connect with us
Suzuki

Hírek

Új motoros pihenőhely létesül

A közkedvelt túrakörnyezetben fekvő Cser-tóhoz, az új motoros pihenő helyszínére (avatására) túrát is szervez a Motoros Family, egész napos programokkal

Published

on

nap videoja augusztus 2015
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A forró hónapok után lassan elérkezik a kellemes őszi túrák időszaka is, így a Motoros Family ezúttal egy nagy közös motorozásra, egy Galga menti túrára hív mindenkit, Mogyoródtól egészen a Nógrád megyei Cser-tóig. Az ingyenes rendezvény része egy közel kétórás börzsönyi túramotorozás, ökörsütés és számos további szórakoztató motoros program. Sőt, a jelenlévők részesei lehetnek egy frissen kialakított motoros pihenőhely ünnepélyes átadásának is.

Milyen egy motoros pihenőhely?

“A parkoló max. 20 motornak biztosít parkoló helyet, illetve figyeltünk arra is, hogy a motorosoknak könnyű legyen kitolni a parkolóból a motorokat (1-1 méter viakoloros résszel megnöveltük a parkoló méretét a könnyebb kiparkolás érdekében). A motorosok igényeire szabva kialakítunk a parkolóban egy tároló falat (zárható szekrényekkel), ahova a motorosok be tudják tenni a felszerelésüket (kabát, sisak…stb.)”

A motoros pihenőhely látványterve – a hátsó falban zárható tárolók vannak

Lassan egy éve annak, hogy felavatták az első motoros barát MOL kutat, ahol testreszabott megoldásokkal tették kényelmesebbé és praktikusabbá a kétkerekű tankolást. 2015-ben ezt további tíz, szintén a motorosok számára átalakított töltőállomás átadása követte, immár nem csak Budapesten.

Emellett év elején a Motoros Family egy új motoros pihenő kialakítását tűzte ki célul, melyet a szeptember 12-i Zöldszalag túra alkalmával mutatnak be a közösségnek, és amit ez alkalommal elsőként vehetnek használatba a rendezvény résztvevői. A Motoros Family fontosnak tartotta azt, hogy az igen kedvelt túra útvonal mentén létrehozzon egy olyan pihenőt, mely az autósoktól elszeparáltan nyújt pihenést, felfrissülést a fáradt motorosoknak, ezzel is segítve azt, hogy útjukat minél nagyobb biztonságban tudják megtenni.

Csatlakozz a Zöldszalag túrához!

2015. szeptember 12-én egy kihagyhatatlan közös túrával és egész napos színes programokkal várnak minden lelkes motorost:

10.30 – 11.00 gyülekező és regisztráció Mogyoródon a MOL kútnál (a Hungaroring bejáratánál)
11.00 – 11.15 stunt bemutató a benzinkút parkolójában
11.30 – 13.00 túrázás az Alsópetény határában fekvő Cser-tóig
13.00 – 18.00 motoros parkoló kialakítása

– lassúsági verseny
– ügyességi és szlalom pálya
– motoros hangadó, motorszépségverseny
– kötélhúzás és szkander bajnokság
– vízi bicikli bajnokság
– motor szerviz
– beszélgetés Kis Viktóriával és a Motoros Mentő Alapítvánnyal
– unplugged koncert és rock-disco
– ökörsütés


A délelőtt 11 órától este 6-ig tartó rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: a jelentkezéseket a Motoros Family Facebook oldalán, vagy az info@motorosfamily.hu e-mail címen várják

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending