Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Újdonság: Motoros vezetői tréning és túra

Ilyen még nem volt: 2 + 2 napos cégvezetői tréning profikkal Ausztriában, a legnagyobb európai motoros fesztivál, a European Bike Week (Faaker See) helyszínén – motorozó vállalatvezetőknek az év programja!

Közzétéve

ekkor

faaker see 2015
ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Magyarország egyik legsikeresebb vezetőfejlesztő cégének újdonsága cégtulajdonosoknak, vezetőknek, döntéshozóknak. Régi bölcsesség, hogy a gyerek játszva, a felnőtt szórakozva tanul. Ezért csomagoltuk 2 napos, intenzív, vezetői készségeket és -eszköztárat fejlesztő tréningünket ausztriai motoros túra és fesztivál-látogatás köntösbe. Klagenfurtig és vissza együtt motorozik a csapat profi túravezetővel, és a tréningnapok után az esték Európa legnagyobb motoros fesztiváljáé.

Utunk egy Budapest határában lévő motorépítő “szentélyből” indul. A Házigazda reggeli finomságokkal lát vendégül, és egy meglepetés program is vár. Ferrytől (motoros túravezető, Harley-Davidson szakértő, Európa-bajnok motorépítő, motoros újságíró) kapsz instrukciókat csoportos motorozásunk szabályaira vonatkozóan és indulás!

Kb. 1,5 órás “blokkokban” motorozunk (a megengedett sebességgel) úticélunk felé, ahogy majd hazafelé is. Közben megállunk felfrissíteni magunkat. A könnyű ebédet (nehogy elaludjunk utána a nyeregben) az oda-vissza úton is bevált, “motoros barát” helyeken költjük el.

Helyszín: AllYouNeed Hotel, Klagenfurt,és a European Bike Week, Faaker See, Ausztria
Időpont: szeptember 10-13., (a csütörtök és a vasárnap az oda és vissza motorozó napok)

Uticélunkat elérve lesz elég időd a felfrissülésre, majd a vacsora közben és után ismerkedés, beszélgetés, információ- és tapasztalatcsere a Többiekkel, konzultációs lehetőség Péterrel és Ferryvel. A további napokon a bőséges reggelit a szállodában kapjuk.

A vezetői tréning a 2. és 3. napon zajlik az alábbi beosztás szerint:


A délután hártalévő része és az este a szórakozásé. Mindenki a maga ura. Irány a European Bike Week! Ízelítő a fesztiválról:

Amit a tréning díja tartalmaz

– Vezetői diagnosztika eredménye és annak bemutatása egy 1 órás egyéni konzultáció keretében, külön időpontban
– Trénerek, tréning anyagok és eszközök díja
– Szállás 1 ágyas szobában (2 ágyas elhelyezésre is lehetőség van kedvezőbb áron)
– Meglepetés program
– Minden nap reggeli, az oda- és visszaúton ebéd
– Motoros túravezetés
– Szervezés díja

Jelentkezés és további információ a joker@tesztmotor.hu címen

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending