Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Újdonság: Motoros vezetői tréning és túra

Ilyen még nem volt: 2 + 2 napos cégvezetői tréning profikkal Ausztriában, a legnagyobb európai motoros fesztivál, a European Bike Week (Faaker See) helyszínén – motorozó vállalatvezetőknek az év programja!

Közzétéve

ekkor

faaker see 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Magyarország egyik legsikeresebb vezetőfejlesztő cégének újdonsága cégtulajdonosoknak, vezetőknek, döntéshozóknak. Régi bölcsesség, hogy a gyerek játszva, a felnőtt szórakozva tanul. Ezért csomagoltuk 2 napos, intenzív, vezetői készségeket és -eszköztárat fejlesztő tréningünket ausztriai motoros túra és fesztivál-látogatás köntösbe. Klagenfurtig és vissza együtt motorozik a csapat profi túravezetővel, és a tréningnapok után az esték Európa legnagyobb motoros fesztiváljáé.

Utunk egy Budapest határában lévő motorépítő “szentélyből” indul. A Házigazda reggeli finomságokkal lát vendégül, és egy meglepetés program is vár. Ferrytől (motoros túravezető, Harley-Davidson szakértő, Európa-bajnok motorépítő, motoros újságíró) kapsz instrukciókat csoportos motorozásunk szabályaira vonatkozóan és indulás!

Kb. 1,5 órás “blokkokban” motorozunk (a megengedett sebességgel) úticélunk felé, ahogy majd hazafelé is. Közben megállunk felfrissíteni magunkat. A könnyű ebédet (nehogy elaludjunk utána a nyeregben) az oda-vissza úton is bevált, “motoros barát” helyeken költjük el.

Helyszín: AllYouNeed Hotel, Klagenfurt,és a European Bike Week, Faaker See, Ausztria
Időpont: szeptember 10-13., (a csütörtök és a vasárnap az oda és vissza motorozó napok)

Uticélunkat elérve lesz elég időd a felfrissülésre, majd a vacsora közben és után ismerkedés, beszélgetés, információ- és tapasztalatcsere a Többiekkel, konzultációs lehetőség Péterrel és Ferryvel. A további napokon a bőséges reggelit a szállodában kapjuk.

A vezetői tréning a 2. és 3. napon zajlik az alábbi beosztás szerint:


A délután hártalévő része és az este a szórakozásé. Mindenki a maga ura. Irány a European Bike Week! Ízelítő a fesztiválról:

Amit a tréning díja tartalmaz

– Vezetői diagnosztika eredménye és annak bemutatása egy 1 órás egyéni konzultáció keretében, külön időpontban
– Trénerek, tréning anyagok és eszközök díja
– Szállás 1 ágyas szobában (2 ágyas elhelyezésre is lehetőség van kedvezőbb áron)
– Meglepetés program
– Minden nap reggeli, az oda- és visszaúton ebéd
– Motoros túravezetés
– Szervezés díja

Jelentkezés és további információ a joker@tesztmotor.hu címen

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending