Csatlakozz hozzánk

Blog

Őszinte vallomás egy kemény motorostól

A motorosokat is rengeteg előítélet éri. Aki pedig még tetovált is a tetejében az már ne is számítson egyenlő megítélésre. Ezt a féle hozzáállást unta meg ez a motoros és beszélt őszintén magáról és az érzéseiről. Remélem sokan értünk vele egyet.

Közzétéve

ekkor

norveg motoros
Sportster
MAI Kótyavetye

A redditen bukkantam a képre, amely egy motoros férfi üzenete egy családnak akikkel találkozott. Érdemes elolvasni és elgondolkozni azon, hogy mi kiket ítélünk el csak a kinézetük miatt.

A családnak a piros SUV-ban akikkel a Tim Hortonnál találkoztam ma..

Igen, egy 140 kilós férfi vagyok motorral és tele tetoválásokkal, hegesztő vagyok, hangos vagyok, sört iszom, káromkodom és úgy nézek ki mint, aki megenné a lelkedet csak azért mert csúnyán nézel rám.

Amit nem tudnak az az, hogy 11 éve boldog házasságban élek, a gyerekeim apunak szólítanak, főiskolai diplomám van, az édesanyám büszke rám és mindenkinek elmeséli, hogy milyen szerencsés, hogy egy ilyen csodálatos fia van. Az unokahúgaim és unokaöcséim mindig örülnek ha láthatják a nagybátyjukat. Amikor a kislányom eltörte a karját, jobban sírtam mint ő maga. Szoktam könyveket olvasni, segítek az embereknek, köszönetet mondok a veteránjainknak és még az Armageddonon is sírtam.

Szóval ha legközelebb rámosolygok és ráköszönök a kislányukra és maguk felkapják és azt mondják neki, hogy “Nem, nem kicsim. Nem beszélünk csúnya motorosokkal”, jusson eszükbe, hogy amellett, hogy megbántanak ez a csúnya motoros lenne az első, aki berohanna egy égő házba a kislányuk aranyhaláért csakhogy ne legyen szomorú!!!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending