Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

7 Kiszivárgott Tény Az Új GSX-R 1000-ről

Jurgen Plaschka, a Suzuki tesztpilótája beavatott minket pár titokba az új ezressel kapcsolatban.

Published

on

gsxr 1000 2016 1
ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A múlt hét végén rendezték meg a Suzuki GSX-S 1000F bemutatóját a Man szigeten, ahol számos mérnök és tesztpilóta is tiszteletét tette. Köztük például Jurgen Plaschka is, aki a Suzuki egyik hivatalos tesztpilótája. A reptérre visszavezető busz úton pedig épp mellé keveredtem. Mivel addigra a GSX-S-t már teljesen kiveséztük, kérdeztem párat a következő GSX-R 1000-ről is.

Természetesen a titoktartási kötelezettségének megfelelően, meglehetősen diplomatikus válaszokat adott az egyébként eszméletlen szimpatikus német motoros. Sikerült azonban pár infót kiráncigálni belőle.

1. Valószínűleg az idei milánói motor show-n fogják bemutatni.

2. Egyes híresztelésekkel ellentétben Jurgen biztosított afelől, hogy már jövőre meg is lehet majd vásárolni az új gépet. Viszont azt is mondta, hogy szerinte nem a legjobban időzítették. Ebből én arra következtetek, hogy a szezon után, az ősz elején kerülhet majd a kereskedőkhöz az új gixxer.

3. Lesz rendes kipörgésgátló. A dőlésszög szenzorra csak mosolygott úgyhogy sanszos, hogy végre a Suzuki utcai motorjaiba is megérkezik ez a technológia.

4. Nem lesz egykerekezésgátló.

5. 200 lóerő fölött lesz a motor teljesítménye.

6. Az tuti, hogy marad az egy lámpás dizájn, azonban annak végső kialakításáról még nem döntöttek.

7. LED nappali menetfény.

Arra a kérdésre, hogy mennyire lesz versenyképes a konkurenciával szemben, azt a választ kaptam, hogy ne izguljak, nagyon izgalmas motort fognak piacra dobni. Remélem, hogy valóban így lesz.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending