Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

7 Kiszivárgott Tény Az Új GSX-R 1000-ről

Jurgen Plaschka, a Suzuki tesztpilótája beavatott minket pár titokba az új ezressel kapcsolatban.

Közzétéve

ekkor

gsxr 1000 2016 1
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A múlt hét végén rendezték meg a Suzuki GSX-S 1000F bemutatóját a Man szigeten, ahol számos mérnök és tesztpilóta is tiszteletét tette. Köztük például Jurgen Plaschka is, aki a Suzuki egyik hivatalos tesztpilótája. A reptérre visszavezető busz úton pedig épp mellé keveredtem. Mivel addigra a GSX-S-t már teljesen kiveséztük, kérdeztem párat a következő GSX-R 1000-ről is.

Természetesen a titoktartási kötelezettségének megfelelően, meglehetősen diplomatikus válaszokat adott az egyébként eszméletlen szimpatikus német motoros. Sikerült azonban pár infót kiráncigálni belőle.

1. Valószínűleg az idei milánói motor show-n fogják bemutatni.

2. Egyes híresztelésekkel ellentétben Jurgen biztosított afelől, hogy már jövőre meg is lehet majd vásárolni az új gépet. Viszont azt is mondta, hogy szerinte nem a legjobban időzítették. Ebből én arra következtetek, hogy a szezon után, az ősz elején kerülhet majd a kereskedőkhöz az új gixxer.

3. Lesz rendes kipörgésgátló. A dőlésszög szenzorra csak mosolygott úgyhogy sanszos, hogy végre a Suzuki utcai motorjaiba is megérkezik ez a technológia.

4. Nem lesz egykerekezésgátló.

5. 200 lóerő fölött lesz a motor teljesítménye.

6. Az tuti, hogy marad az egy lámpás dizájn, azonban annak végső kialakításáról még nem döntöttek.

7. LED nappali menetfény.

Arra a kérdésre, hogy mennyire lesz versenyképes a konkurenciával szemben, azt a választ kaptam, hogy ne izguljak, nagyon izgalmas motort fognak piacra dobni. Remélem, hogy valóban így lesz.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending