Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

IDM: dobogón Talma versenyzője

Kiválóan szerepeltek a magyarok a német bajnokság KTM-es utánpótlás kategóriájában: a Talmácsi Racinges Somosi Alexander második, a H-Motós Kovács Bálint negyedik lett

Közzétéve

ekkor

nap videoja julius 2015
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Hétvégén a Hungaroringen rendezték meg a német superbike bajnokság ötödik futamát. Az IDM utánpótlás kategóriájában (ADAC Junior Cup) Somosi Alexander, a Talmácsi Racing versenyzője nagy küzdelemben a második helyen motorozott be a célba. A 15 éves hernádi versenyző az 5. rajtpozícióból indult, majd feljött a 3. helyre, és nagy hajrával végül a második helyen fejezte be a versenyt.

Alexander számára ez egy nagy visszatérés volt a januári balesete után, és legjobb formáját motorozta a hétvégén. Az új motorral csak keveset, csupán három edzést tudott motorozni, ennek ellenére kimotorozta a technikát. A kiváló eredmény után úgy döntött a menedzsment, hogy a következő versenyen, a német Sachsenringen is lehetőséget ad Alexandernek:

Volt magyar dobogós az IDM-hétvégén!

“Szenzációs siker a mostani eredmény Alexander és a Talmácsi Racing számára” – mondta Talma, a menedzser. “Rengeteget dolgoztunk, hogy ilyen szinten tudjon motorozni, és kihasználta ezt a lehetőséget. Nagy versenyt futott. A jövő héten, a MotoGP sorozaton belül újra ott lehet a rajtrácson, és a tapasztalataimmal maximálisan fogom őt segíteni egy újabb jó eredmény megszerzéséhez. Gratulálunk a másik magyar versenyzőnek, Kovács Bálintnak a negyedik helyezéséhez”

“A verseny nagyon kemény volt, óriási volt a hőség és a hátsó gumik tapadása nem volt optimális, sokat csúszkált a motor hátulja a kanyar bejáratoknál” – nyilatkozta Somosi. “Ennek ellenére megvolt a kontroll és jó íveken tudtam motorozni. Sok erőt és magabiztosságot adott ez a siker a további versenyekre”

Nemhogy tuningolják, butítják: az eredetileg 44 lóerős KTM RC390-eseket visszafojtották 38 lovasra, hogy még inkább megtanuljanak lendületből menni az ifjú titánok

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending