Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Forró napok, szellős cuccok, hűsítő árak

Az EuroMotor kínálatában több, kifejezetten nyári használatra tervezett, szellős felszerelés is megtalálható, amelyek biztonságosak, ugyanakkor kellemes viselni őket a legnagyobb melegben is

Közzétéve

ekkor

euromotor nyari felszerelesek
RST AIRBAG

Végre beköszöntött az igazi nyár, tombol a kánikula. Szó szerint izzasztó feladat ilyenkor magunkra ölteni a motoros felszerelést, ennek ellenére remélhetőleg senkinek nem jut eszébe pólóban, rövidnadrágban, papucsban elindulni. Bármilyen kellemes is, ha a hűsítő menetszél simogatja a bőrünket, ha beüt a krach, az aszfalt “simogatása” bizony közel sem lesz kellemes.

Nem kell feltétlenül egyrészes bőrruhát húzni, sem vastag túrakabátot, létezik köztes megoldás – itt van például a Hevik új nyári dzsekije. A sportos fazonú felsőrész elöl hálós betétekkel készült, így mindig átjárja a levegő, ugyanakkor található benne egy kivehető szél-és vízálló bélés is, tehát ha hidegebbre és/vagy csapadékosabbra fordulna az időjárás, csak bele kell tenni. Kivehető CE minősítésű protektorok találhatók a könyöknél és a vállnál, és kialakított zseb áll rendelkezésre a hátprotektornak. Tépőzárral állítható a nyak-, csípő- és a csuklóbőség. A vagány megjelenést a fluo sárga betétek és fényvisszaverő elemek teszik teljessé.  

Kapható fekete és világos színben, női és férfi változatban is, XS-3XL-es méretig. Az ára 40.500Ft

De ugyancsak nagyszerű választás nyárra a Hevik (korábban már bemutatott) farmer kollekciója is. Ugyancsak a márka kínálatában található a motoros farmernadrág, amely tökéletes viselet városi gurulásokhoz. A kabáthoz hasonló kőmosott hatású, szálerősítéssel a kopásnak, súrlódásnak és hőnek fokozottan kitett helyeken. Kivehető ütéselnyelő oldalpárnázás, eltávolítható térdprotektorok, zipzárral zárható farzsebek.

A protektoros farmernadrág (HPS405) kapható női és férfi változatban is, ára 40.000Ft

De találhatók a kínálatban nyári bőr- és textil kesztyűk is (például a Hevik HGS102, HGS104 vagy HGS105 kódú termékei), amelyek úgy nyújtanak megfelelő védelmet, hogy közben kellően szellősek is.


A fej védelmére pedig itt vannak a nyitott (jet vagy demi-jet) bukósisakok is, mind a Kappa, mind a Nolan és a Grex kínálatában, a legkülönfélébb színekben és formákban, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő darabot, függetlenül attól, hogy egy vagány café racert vezető pilótáról vagy egy kiskosztümüs, elegáns robogós hölgyről van-e szó.


Végül, de nem utolsó sorban pedig CE homológ, perforált motoros cipőkkel is kiegészítheted a szettet, mit például a TCX X-Street Air, X-Cube Evo Air vagy az X-Square Plus modelljei.


A teljes nyári kollekcióért látogass el az EuroMotor üzletébe, ahol meg tudod nézni, fel tudod próbálni és meg tudod találni a számodra leginkább megfelelő darabokat!

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending