Csatlakozz hozzánk

Újdonság

A minőség nyomot hagy: TCX X-Cube EVO

A TCX és a Michelin összefogott, hogy egy korszakalkotó együttműködés keretében a jövőben közös úton hagyják ott a lábnyomukat – mostantól a TCX cipőket és csizmákat Michelin talp egészíti majd ki

Közzétéve

ekkor

tcx x-cube evo
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az első piacra kerülő talpak a Michelin négy népszerű abroncsának a jellegét öltötték magukra: ezek az Anakee II, az Anakee 3, a Pilot Road 3 és Pilot Road 4. Az első modellek pedig, amelyekhez az egyedülálló kreációk elkészültek, a TCX Infinity Evo túracsizma, valamint az X-Cube és X-Square utcai modellek.


Az X-Cube és az X-Square a TCX városi modellcsaládját erősítik – ezek a termékek ideálisak a könnyed, urbánus környezetben motorozáshoz. Az inspirációt ez esetben a Michelin Pilot Road 3 és Pro Grip 4 abroncsok jelentették. A külső rész a Pilot Road 3 és 4-nél alkalmazott XST technológiát örökölte, amely segít, hogy a talp hatékonyan eloszlassa a vizet és jól tapadjon mindenféle felületen a betontól az útburkoló kövekig, hiszen ez különösen fontos a motorosnak, mikor leszáll a motorkerékpárról és gyalogol.


A belső rész a Pro Grip 4 tulajdonságait vette kölcsön, az íves mintázat ugyancsak a különböző időjárási körülmények között történő használatkor előnyös. A talp ugyancsak több komponensű (keverék) gumiból készült, kiváló hő- és kopásállóságot garantálva.

X-Cube EVO WP (9560W)

– vízálló
– párnázott bokarész a nagyobb komfortérzet érdekében
– új dizájnnal készült külső PU megerősítés a bokánál
– váltóerősítés
– zárás: gyorsbefűzős rendszer és tépőzáras szíj
– anatómiailag formázott, cserélhető talpbetét
– C.F.S (Comfort Fit System) – a cipő kialakítása alkalmazodik a láb felépítéséhez, így nagy fokú komfortot garantál hosszú távon is
– a TCX többi lábbelijéhez hasonlóan CE homológ
– 36-48-as méretig érhető el

Az X-Cube EVO Air (a fenti keretesben) ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik, de felső része perforált, légáteresztő hálós anyagból készült, amely kiváló szellőzést biztosít, a bélése pedig lélegző Air Tech anyag. Mindkét modell ára 45.500Ft.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending