Csatlakozz hozzánk

Újdonság

X-lite X-661: Túrasisak sportos külsőbe bújtatva

Az X-661 az olasz gyártó új terméke, amely egy túrasisak komfortját ötvözi a sportsisakok vagány formavilágával

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A bukó az X-lite-tól már jól megszokott prémium minőséget képviseli, kompozit külső héja magas fokú védelmet garantál. 3 különböző külső héjméretben érhető el, a formatervezett légbeömlő nyílások és hátsó szélterelő szemet gyönyörködtető dizájnt kölcsönöznek a modellnek. Tartozéka a kivehető bogárvédővel, valamint az állítható belső napellenző (VPS).

A belső párnázás – amely a legújabb generációs anyagokból készült – a monoblock arcpárnákkal együtt a legnagyobb fokú kényelmet és teljesítményt biztosítja hosszantartó használat esetén is.

A sisak dupla D-gyűrűs zárszerkezettel és N-Com kommunikációs előkészítéssel is rendelkezik

A bukósisak fényvisszaverő elemekkel felszerelt, valamint tartalmazza az X-lite bukósisakoktól már jól megszokott kiemelkedő minőségű extra kiegészítőket, úgy mint a gyorszáras, karcmentes, “ultra széles” plexi, amely széles látómezőt biztosít, növelve ezzel a biztonságot. “Double action” biztonsági rendszer, amelynek segítségével lezárható a plexi, hogy nagy sebességnél vagy páramentesítés céljából résnyire nyitás esetén ne nyílhasson fel véletlenül a sisakrostély.

6 féle fényezésben, összesen 24 féle színvariációban elérhető

A plexi páramentes, szilikonnal lezárt profillal (FSB Full Silicone Border). A speciális kialakításnak köszönhetően a pinlock lencse kívülről kezelhető, így annak beállításához nincs szükség a plexi levételére.

Az ára fényezéstől függően: 107.500-tól 123.500 forintig

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending