Connect with us
Suzuki

Újdonság

Sokrétű karakter: Új Spyke Evontuur kabát és Evonray nadrág

Az idei szezonra megújult a Spyke két népszerű modellje, az Avontuur és Ray, melyek ezentúl Evontuur és Evonray néven futnak tovább

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A sokoldalú, 3 rétegű túraruházat női és férfi verzióban, változatos színösszeállításokban kapható. A kabát és a nadrág is nagyszerű technikai megoldások sokaságát vonultatja fel, a túrázók tökéletes társává téve a szettet.

Mindkét ruhadarab strapabíró, 100% 600D erősségű poliészter anyagból készült, Teflon megerősítéssel. Található bennük egy fix poly-mesh (hálós) bélés, egy kivehető, vízálló, lélegző Drytecno membrán és egy kivehető thermo bélés lélegző hálós részekkel, így ezek kombinálásával mindig az adott időjárási körülményekhez igazítható a ruházat.

Az Evontuur WP 80.500, az Evonray WP pedig 51.500 forintért kapható, a női és a férfi változat egyaránt

A felső és az alj is teljes mértékben vízálló, kivehető CE minősítésű protektorokkal van ellátva, és a kabátban kialakított helye van a 2-es méretű hátprotektornak is, ha valaki esetleg tovább szeretné fokozni a biztonságot. Tex Strong megerősítések és rugalmas betétek is fellelhetők, valamint számos belső- és külső zseb, levegőztető nyílás fokozza a praktikumot, na és persze a Spyke High Visibility (SHV) beépített fényvisszaverő rendszer, amely sötétedéskor és este ad biztonságot.

A kabát 4 színben kapható, a nadrág 2-ben

A nadrág különlegessége továbbá, hogy a súrlódásnak fokozottan kitett részeken varrás nélküli technológiával készült, így nem dörzsöli ki a lábat. Ütéselnyelő oldalpárnázást is elhelyeztek itt, valamint rugalmas zónákat a térdnél, sztreccs szövetet a comboknál, belső comboknál és a térd hátuljánál. A nadrágtartó levehető, és a kabáttal össze is zipzározható az alj.
A kabát és a nadrág is szűkítőpántokkal, zipzárakkal, tépőzárakkal ellátott a szükséges helyeken (derék, karok, csukló, boka, stb.), így tökéletesen a viselő testfelépítésére szabható.

A női modell kifejezetten a hölgyek testfelépítéséhez igazodó, karcsúsított szabással készült

Mindezek a praktikus és minőségi megoldások garantálják, hogy a szett kényelmes legyen még egy egész napos, hosszú túra során is.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending