Connect with us
Suzuki

Akciók

Fém fékcső akció a Karasnában

A fémhálós fékcső nem csak azért jó, mert jól néz ki, hanem mert precízebbé tesz egy olyan kényes, vagy inkább fontos berendezést, mint a fék…

Published

on

hel karasna akcio 2014
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A hagyományos gumi fékcső kevésbé tartós, és intenzív fékezéskor tágulásra hajlamos, ilyenkor romlik a fékezés hatásfoka. Fém fékcsővel a nyomáspont sokkal határozottabb marad és a teljesítménye is jobb. A Váci úti Karasna Motorosbolt által forgalmazott HEL Performance fém fékcső szett, első és hátsó fékhez egyaránt, szereléssel és fékfolyadékkal együtt most 45.000 forintba kerül.

Ha sokallod ennyiért a féktuningot, mégis jobban adagolható, precízebb és megbízhatóbb fékhatásra vágysz, akkor érdemes lehet egybekötnöd egy szezon eleji karbantartással, ami jelenthet – egyébként is esedékes? – fékfolyadék cserét is. Tudod, kétévente ajánlott lecserélni az elhasználódott folyadékot – és ezt a műveletet egy füst alatt lerendezheted a fékcső tuninggal – így talán kevésbé “fáj” a szolgáltatás – egyénként nem túlzó – ára.

– fékfolyadékról, tényekről és tévhitekről bővebben: Az elfeledett téma – a fékfolyadék fontosságaKarasna Honda Márkaszerviz

telefon: +36 20 399 8686
e-mail: szerviz@karasna.hu
web: www.karasna.hu

Karasna Akadémia – március 28.: Mit tegyünk baleset esetén?!

“Egyikünk sem akar részt venni benne, de sajnos olykor mégis megesik, hogy kisebb nagyobb balesetet szenvedünk vagy látunk. Ha komoly a helyzet, akkor nagyon fontos tudnunk, hogy mit kell tennünk. Ha nem tűnik annak, akkor is nagyon körültekintően kell eljárnunk. Meg kell ítélnünk, hogy történt-e személyi sérülés, ha nem, akkor a járművet kell alaposan megvizsgálni, hogy alkalmas-e a biztonságos továbbhaladásra. A motorral kapcsolatos kérdésekre mi adunk válaszokat, az elsősegéllyel és mentéssel kapcsolatban mentőorvos fog előadni”

Ha Te is szeretnél jobb motoros lenni, akkor ott a helyed! Jelentkezés, bővebb infó ITT!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending