Connect with us
Suzuki

Hírek

Gyártásba Kerül Az Egykerekű Motor

Honnan máshonnan, ha nem Japánból származna az ötlet.

Published

on

one wheel
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A szerkezetet nemes egyszerűséggel One-Wheelnek nevezik, mivel, hogy egy kereke van neki ugye. A készítői pedig most bejelentették, hogy legyártanak egy 200 db-os előszériát, melyet még idén nyáron szeretnének értékesíteni.

Mielőtt rohannál lefoglalózni egyet, el kell, hogy szomorítsalak. A gép egyelőre csak Japánban lesz kapható. Ez az igazi JDM nem az R34-es Skyline vagy a 250-es Hornet.

A motor egyébként a Segway-hez hasonló giroszkópos egyensúlyozó-rendszert használ és körülbelül 25 kilót nyom. Túlzott száguldozásra senki ne számítson. Az elméleti végsebesség 15 km/h de valószínűleg már az is épp elég ijesztő lehet egy ilyen.. izén. Túl nagy túrákat sem kell betervezni, hisz egy feltöltéssel valahol 15 és 60 km között tud teljesíteni. Az viszont tuti, hogy ezzel te leszel a város legnagyobb jampija.

Egész olcsón mérik ha nem szeretnéd, hogy ki legyen mind a négy kereked. Vagy akár kettő. 500.000 forint körüli árra kell számítani, attól függően, hogy kéred-e a az automatizált, robotizált, teleszkópos támasztót, ami így első hallásra majdnem totál hülyeségnek hangzik. Ha kedvet kaptál a dologhoz, akkor pedig irány a www.onewheel.jp és már rendelheted is a saját monomotorodat.

Itt pedig működés közben csodálhatod meg a gépezetet.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending