Csatlakozz hozzánk

Hírek

Napi 100 ingyenes AMTS belépőt adunk!

Beta verzióban elindult a használt hirdetés oldalunk, hogy be tudjátok hozni az AMTS-re az eladó motorjaitokat

Közzétéve

ekkor

amts 2014
Sportster
MAI Kótyavetye

Végre elindult a használtmotor hirdetésfeladó- és kereső oldalunk. Immár tudtok hirdetést feladni a tesztmotor.hu/hasznaltmotor oldalon. Igaz, még csak a fejlesztői változaton, de kiraktuk, mert kötöttünk egy megállapodást a hétvégi Hungexpós AMTS kiállítás szervezőivel, hogy aki nálunk hirdeti az eladó motorját, az ingyen kihozhatja a gépet a kiállítás területén lévő Használtmotor Börzére. Sőt nem csak a motort lehet ingyen kiállítani a potenciális vásárlóknak, hanem a motor gazdájának is ingyen be lehet lépni a kiállítás területére. Ha esetleg utassal érkeznél, neki is kedvezményes belépést biztosítunk, 3500 Ft helyett 2500-ért léphet be a kiállításra. Belépés a kettes kapunál!!! Ott elirányítanak benneteket a szervezők. A pénteki részvételhez ma este 8-ig lehet regisztrálni, hirdetést feladni!

Egyéb feltételek:
– Érvényes apróhirdetés a tesztmotor.hu/hasznaltmotor oldalon
– reggel 10-ig be kell vinni a gépet a börzére és délután 16 h-ig nem lehet kihozni. (sajnos ez azért van, mert a területen nem nagyon lehet mozogni a sok látogató miatt, de mivel rengeteg a program, így simán el lehet tölteni 6 órát a kiállításon.)
– Az első száz érkező, aki hirdetést adott fel, viheti be a gépet pénteken, szombaton és vasárnap is. (mivel korlátozott számú hely áll rendelkezésre, ezért több motort sajnos nem lehet betolni)
– Egyelőre 10 db ingyenes hirdetési lehetőséget biztosítunk mindenkinek, ha több motort szeretnétek egy regisztrációval hirdetni! De csak egy darab motort lehet ingyenesen bevinni a Börzére.
– Kereskedők 1000Ft+áfa/motorért jelenhetnek meg a területen.
Bármi problémátok lenne a beléptetéssel, keressétek Rafay Jánost a 0630/8237866-os telefonszámon.

Bővebb infó lejjebb a keretesben!

A hirdetésfeladó oldal fejlesztése folyamatosan zajlik, így esetleg ha valami hibát észlelnétek, kérjük írjátok meg nekünk a hasznaltmotor@tesztmotor.hu címre. Terveink szerint lesz még használt felszerelés és alkatrész hirdetési lehetőség is.

Köszönjük a segítséget és elnézést az esetleg előforduló kellemetlenségekért, de még nem 100%-os a rendszer.

Az AMTS-en találkozunk!

Üdv:
A TesztMotor.hu csapata

  Mit láthattok az AMTS-en?  

Fesztiválhangulattal várnak mindenkit Magyarország legnagyobb, versenyekkel (HSRC – stunt OB, gymkhana OB) és bemutatókkal (EMAT – Épített Motorok és Autók Találkozója, Tattoo Expo, Magyarok a világ járműgyártásában) színesített autós-motoros rendezvényére március 21-e és 23-a között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba.

A motorkiállítás 2010 óta megújult formában, Budapest Motor Fesztivál néven várja a látogatókat; az eddig jól bevált programokat megtartva, a fesztiválokra jellemző koncertekkel, közösségi programokkal, evéssel-ivással, és persze benzingőzös hangulattal egészül ki az új (és használt, lásd a lenti keretest!) motorok kiállítása.

A legutóbbi Fesztiválon közel 10 ország 80 kiállítója vonultatta fel termékeit, szolgáltatásait. Az Autó, Motor és Tuning Show-val (AMTS) egy időben szervezett rendezvényre több mint 30 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról. Az idei show-ról bővebb információt az AMTS oldalán találtok, ahol előre, online is megvásárolhatjátok a 3.500 forintos belépőt (gyermek 2.000, családi 8.000Ft) – amely mind a hat nagy hétvégi autós-motoros kiállítás vagy verseny látogatható.

Mr. Népszerű: Brad Pitt következő motorja egy GSX1250FA lesz?
Hirdesd meg, hozd el, állítsd ki eladó motorodat – és lépj be ingyen a kiállításra! 

Ingyenesen 10 használtmotor hirdetést tudtok most feladni. 

Ha nemsokára a tesztmotor.hu/hasznaltmotor -n feladod használt géped hirdetését, ingyen léphetsz be a kiállítás területére, és ami még fontosabb lehet, hogy a motorodat is behozhatod a Motorfesztiválra, ahol minden nap az első száz érkezőnek elkülönítenek majd egy helyet a szervezők a használt/eladó motoroknak! Ezeket a motorokat reggel 10 és délután 16 óra között sajnos nem lehet majd kivinni a területről, úgyhogy egész napos programra készüljetek. 

Tehát aki nem újat venne, annak is érdemes lesz kilátogatni a Motorfesztiválra, hiszen várhatóan számos használt gépet nézhet meg “egy füst alatt”. És még mindig nincs vége: az eladó motor esetleges utasa kedvezményesen – 3500 helyett 2500 forintért – válthat belépőt a kiállításra!

Pénteken hajnal 6 óráig adjátok fel a hirdetéseiteket, mert le kell adnunk a listát péntek reggel, hogy ki mehet be ingyen azon a napon! A szombati és vasárnapi beléptető listát szombaton és vasárnap reggel 8 órakor küldjük. A listában a reggel 7-ig feladott hirdetések fognak szerepelni. Aki pénteken adott fel hirdetést természetesen ő is benne lesz a vasárnapi és szombati listában is.

A motorfesztiválon rendezték a stunt bajnokság (HSRC) első fordulóját…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending