Connect with us
just1 mx
Suzuki

Újdonság

Milyen kesztyűben kezdd a szezont?

Meleg, vízálló kesztyűk az első gurulásokhoz a Spyke és a Hevik, azaz az EuroMotor kínálatából

Published

on

euro spyke hevik
jgpr
RST AIRBAG

Végre beköszöntött a tavasz, legalábbis naptári értelemben véve. Az idő azért még csípős, olykor esős, ennek ellenére már sokan pattantak nyeregbe kisebb-nagyobb túrákat téve. Ilyenkor még jó szolgálatot tesznek a téli felszerelések.

A kéz védelme motorozás közben alapvető fontosságú nem csak a komfortérzet, de a biztonság érdekében is. Most még fokozottan óvnunk kell ezt a testrészünket, hiszen nem csak a csapadék, hanem a hűvös időjárás és menetszél is fokozott megterhelést jelent a kéznek, ujjaknak. Ezért a kora tavaszi gurulások nélkülözhetetlen kelléke egy megfelelő védelmet nyújtó, kiváló minőségű, vízálló, thermo kesztyű.

Tehát ne csak egy sima síkesztyűt vegyél, mert az nem fog mindezeknek megfelelni. A Hevik és a Spyke termékpalettáján viszont szerencsére számos ilyen modell található. Közös jellemzőjük, hogy szél- és vízállók, erős, strapabíró anyagból készültek, úgy mint marhabőr, Softshell, Clarino, Tex Strong és Drytecno membránok ötvözete. A thermo technológiának köszönhetően szárazon és melegen tartják a kezet, így ideális viselet az szezon eleji időszakra, akár városba, akár hosszabb túrákra.

Érdemes még most beszerezni egyet, főleg, hogy bizonyos modellekre 10-30% kedvezményt adnak az EuroMotornál! Így például – a teljesség igénye nélkül – a Spyke Northwise WP és Radial WP 20% kedvezménnyel, 27.500 forint helyett csak 22.000 Ft, az Absolute Zero WP 30% kedvezménnyel, 18.500 forint helyett 14.800 Ft-ért lehet a tiéd.

Hevik Stoccolma, 14.500 forint

A Hevik Stoccolma, erős, strapabíró anyagból készült, szél- és vízálló, lélegző belső béléssel van ellátva, a csuklónál dupla tépőzár gondoskodik arról, hogy ne juthasson be a menetszél. A komfortot fokozzák a bőr megerősítések, csúszásgátló betétek a tenyéren, és a bütyöknél lévő párnázás. Fluo (fényvisszaverő) betét kapott helyet a kézfejen, a bal kéz mutatóujján pedig plexitörlő, mellyel könnyedén letörölhetjük a vizet, párát a sisakrostélyról.

Vagy a Spyke Touring WP kesztyűje Softshell, marhabőr, Clarino és Drytecno membrán összetétellel. 100%-ig vízálló, így ideális viselet az őszi-téli időszakra, városba vagy akár hosszabb túrákra is. A thermal technológiának köszönhetően szárazon és melegen tartja a kezet, belül pedig különlegesen finom, Soft-touch anyagú béléssel készült. A varrás nélküli kialakítás miatt kifejezetten kényelmes, nem dörzsölik, nyomják a varratok az ujjakat. A kesztyű férfi és női változatban is kapható.

Spyke Touring WP, 18.500 forint

A Spyke Rally WP (a kezdőképen, 26 ezer forint) egy marhabőr, Tex Strong, Drytecno összetételű kesztyű az olasz gyártótól, amely kialakításának köszönhetően kiválóan védi a kezet hűvösebb időben is. 100% vízálló, hosszított csuklóvédelemmel, thermo párnázással, és még számos, a kényelmet és biztonságot fokozó extrával.

Kapcsolódó: Milyen tanktáskát vegyek?

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending