Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Nitro Circus A visszaszámlálás elkezdődött – Frissítve!

Június 14-ét írjátok be a naptárba! Soha nem volt még ilyen jó program a Groupama Arénában… Jegyárakkal frissítve (mostantól gyerekjegyek is kaphatóak)

Published

on

nitro circus gallery
jgpr
RST AIRBAG

„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”

Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér az action sport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán.

Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását.

Frissítve – Elkezdődött a gyerekjegy értékesítés (2015. 03. 05.)

Hivatalosan már lassan egy hónapja lehet jegyet venni a Nitro Circus magyarországi előadására. A rajongók “kiéhezettségét” mutatja, hogy már most hatalmas érdeklődés övezi a show-t. De nemcsak a fiatalok és a felnőttek várják Travist és barátait, hanem a legfiatalabbak is, a gyerekek!

Magyarországon hatalmas népszerűségnek kezd örvendeni a motor(és a motocross)sport, így a szervezők úgy döntöttek (a nagyszámú gyermek érdeklődőre való tekintettel), hogy felveszik a Gyerekjegy értékesítést 12 éves korig, ezzel támogatva és ösztönözve a szülőket, hogy hozzák ki a fiatal benzingőz rajongókat is az eseményre!

Így a gyerekár a legolcsóbb helyre 6.600 forint lett, de kapható még 8.900, 11.900 és 13.900 forintos áron, továbbá a VIP szolgáltatások is olcsóbbak 12 éves kor alatt (25.900 és 55.900Ft). További jegyárak ITT!

A sajtótájékoztató is pont olyan profin volt megrendezve, mint ahogy a rendezvény lesz…

Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

Repül a nappali bútor is

A show keretében láthatunk majd hómobilokat, quadokat, tandem krosszmotorokat, minimotorokat, és még sok más érdekességet. A műsorban szerepelnek majd őrült tárgyak, többek között kerekeken guruló hűtőszekrény és fürdőkád, de egy lustálkodásra szánt heverő is megjelenik.

Ez a kép csalóka. Igazából víz alatt készült :)

De kik is ők valójában? Így vallanak magukról a srácok:

„Egy olyan világban, ahol ritka a hitelesség, a Nitro Circus a barátság és a bajtársiasság jelképe. Ez egy olyan társulás, ahol cél az őrült szórakoztatás, a legnagyobb kockázatvállalással – az éppen most szellemében, de együtt és mindenkor számíthatunk egymásra.”

Készült egy exkluzív interjú is amelyet itt alább láthattok szinkronizálva:

Az ő történetük:

2003-ban egy garázsban Jeremy Rawle, Gregg Godfrey és az action sport szupersztár Travis Pastrana összeállította felvételeikből az első DVD-jüket. Amerikában robbanásszerűen lettek ismertek, szó szerinti Nitro érzés szállta meg a fiatalokat, majd elindultak a világba. 2009-ben az MTV-vel kötött szerződésük, meghozta a világsikert, 60 országban 2 szezonban adták le a Nitro Circus sorozatot. Ez volt az MTV egyik legnépszerűbb sikersorozata, mely 2014-ben visszatért a képernyőkre!

Mi a Nitro Circus?

A Nitro Circus-ban az őrültségeket és az adrenalin-hajhászatot motorokkal egészítik ki a fiúk, élükön Travis Pastranaval. Amikor azt gondoljuk, hogy innen már nincs tovább, ők akkor jönnek a legelképesztőbb “mutatványokkal”. Előttük nincs lehetetlen, nincs túl kockázatos kihívás – csak adrenalin! Nem foglalkoznak a gravitációval, vigyorogva repkednek a levegőben szárnyak nélkül.

Összefoglalva elmondhatjuk, nincs még egy csapat, akikben ennyi őrületes vakmerőség lenne, mint bennük. Ők azok, akik egyik felhőkarcoló tetejéről repülnek át a másikra, tízezer méterről ugranak ki ejtőernyő nélkül, olyan szerkezetekkel repkednek, és csinálnak trükköket velük a levegőben, amiknek a földön is kétes lenne a stabilitásuk. Ez a Nitro Circus, ez a csapat folyamatos adrenalin dömpingben él, a rajongók örömére.

ISMERD MEG TRAVIS ALAN PASTRANAT AZ ŐRÜLT MOTOROST

TRAVIS PASTRANA – „I love to race and I believe I can be successful.”
Travis Alan Pastrana 1983. október 8-án született Annapolisban, amerikai motorsport „őrült”. Hivatalosan rali- és motorversenyző, kilencszeres XGames-győztes, melyből hat freestyle motocross aranyérem.
Pastrana először 4 éves korában ült motoron, természetesen az első motorját édesapjától kapta, ami egy Honda Z50 –es volt.
2000-ben kezdődött Pastrana motoros karrierje. A 17 éves fiú elindult az Amerikai motocross bajnokságban, 125 ccm-es géposztályban. Suzukijával meg is nyerte rögtön az első bajnokságát, nem kis meglepetést okozva ezzel a motorsportban. Majd jött a supercross, és a bajnoki címek sora. 2002-től azonban folyamatos sérülések miatt nem ért el kiemelkedő sikereket és ki is hagyott versenyeket, így 2003-tól vált két kerékről, négy kerékre és elindul rali-versenyeken. 2006-ban leszerződött a Subaru Rally Team USA csapatához, és megnyerte az XGames raliautók számára kiírt versenyt. Még ebben az évben megnyerte az amerikai rali-bajnokságot, és ő képviselte az Amerikai Egyesült Államokat a bajnokok tornáján.

Tudtátok, hogy 15 évesen érettségizett? Igazából nem is annyira süsü, mint amilyennek gondolnánk…

Majd rájön, hogy sokak szerint a Nascar ’unalmas’, ezért még örültebb kihívások felé veszi az irányt, 2009-ben barátaival létrehozza a Nitro Circus-t. Amit ő maga nem tud másképp megfogalmazni, mint hogy ez minden gyerek álma! Leforgatják első sikeres sorozatukat a „Nitro Circus”-t és innen már nincs megállás a világ Nitro őrületében! Mára a sikeres tv-sorozat egy sikeres világjáró sorozat lett!
Travis nevéhez hihetetlen trükkök fűződnek, a dupla hátraszaltó egy motorral, vagy ernyő nélküli kiugrás egy repülőből. De négykeréken is ő tartja a leghosszabb ugrás rekordját.

Ha motorja van, repüljön!

„Mindenkit lázba hozott az, hogy elhozhatjuk ezt a vadonatúj show-t az Atlanti-óceán ezen oldalára. Itt született a motocross, itt kezdődött minden, és mi törekszünk rá, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból az itt töltött idő alatt. Mindig szerettem Európában versenyezni a fanatikus szurkolók miatt, ráadásul Budapesten először mutatjuk meg magunkat, úgyhogy alig várjuk, hogy ott legyünk, és feltekerjük a hangerőt.” – nyilatkozta Pastrana.

„2014-ben mérföldkőhöz érkeztünk, és úgy tűnik 2015-ben még nagyobb szabású lesz a rendezvényünk” – mondta a rendezvény kapcsán a Nitro Circus ügyvezető igazgatója, Michael Porra. –„Közép- és Kelet-Európa nagyon fontos számukra, mivel az ottani szurkolóknak eddig nem volt lehetőségük élőben látni minket. Nagy öröm számunkra, hogy együtt dolgozhatunk a helyi promóter Budapest Jump sportmenedzser irodával, amelyet Stefano Favaro vezet. Az ő motorsport iránti elkötelezettsége nem kérdés! Mindkét csapat arra törekszik, hogy az est felejthetetlen legyen. Várunk mindenkit, öregeket, fiatalokat, fiúkat és lányokat – találkozzunk Budapesten. Készüljenek fel egy kifulladásig tartó estére!”

A Nitro Circus – Moto Mayhem a vadonatúj Groupama Arénában mutatkozik be a hazai közönség előtt. A gyönyörű környezet egy olyan helyszín, amely tökéletes a rendezvény számára. Az aréna elhelyezkedése, befogadóképessége és szolgáltatásai megfelelnek a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is.

Stefano Favaro, az esemény főszervezője elmondta: „Évek óta dolgoztunk azon, hogy Magyarországra hozzuk a rendezvényt. Megígérhetem, hogy a Nitro Circus budapesti show-ja – amelyet az idén végre a magyar közönség is látni fog – egy páratlan, világszínvonalú esemény lesz.” A sikeres üzletembert senkinek sem kell bemutatni a motorsport világában. Stefano többször indult a Dakar-ralin versenyzőként, és ő volt a menedzsere hazánk első gyorsaságimotoros világbajnokának, Talmácsi Gábornak. -„Szerencsés vagyok, mert egész eddigi életemet körülvette a számomra oly kedves benzingőz. Az elmúlt évtizedekben a világ legnépszerűbb sorozatai a hétköznapjaim részévé váltak. Bejártam a világot, fantasztikus versenyeket láttam, hatalmas sportembereket ismertem meg, ott voltam, amikor motorsport legendák születtek. Pontosan tudom mitől lesz egy esemény színvonalas és sikeres.”

A Show is hihetetlen adatokkal rendelkezik

Már a költségvetését nézve is gigászi méretek felé veszi az irányt. Elég csak arra gondolnunk, hogy Amerikából jönnek, 60 ember – 30 versenyző, tv stáb, management, staff – 9 teherautóval, 6 busszal és még 4 kisbusszal utaznak Európán belül. A Show szállítja és biztosítja a közel 20 motort, a bringákat és a furcsa járgányokat. Ehhez jön hozzá az épített pálya, fény és hangtechnika, a több tonna saját tűzijáték. A Show-al zene, lányok és nitro életérzés jár.

A SHOW programja:

17:30 Kapunyitás
17:30 – 19:30 Az Arénában folyamatos programok – koncertek, DJ
19:30 NITRO CIRCUS MOTO MAYHEM kezdés
22:30 NITRO CIRCUS MOTO MAYHEM befejezés

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending