Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Tesztgyőztes Iconok, vadiúj színekben

Az Icon Alliance a 80 ezer forint alatti, az Icon Variant pedig a dual-sport bukók tesztjét nyerte meg – most mindkét típusból új, extravagáns, 2015-es fényezések rendelhetők…

Közzétéve

ekkor

icon sisakok 2015
RST AIRBAG

A vagány amerikai Icon sapkák nagyon szépen szerepeltek eddigi (idei) sisaktesztjeinken. A többcélú, sokoldalú, sildes-plexis túraendurós bukók között a méltán népszerű Icon Variant vitte el a pálmát, köszönhetően többek között az “igényes anyagoknak és kidolgozásnak (külső/belső egyaránt), jó szellőzésének és felszereltségének”, valamint a legszebb dizájnnak a felhozatalból. Az alábbi 2015-ös grafikák már előrendelhetőek a MotoPartsShop.hu-n:


A 80 ezer forint alatti zárt kategóriát a fenti kezdőképen látható Icon Alliance nyerte, ráadásul 8 “versenyzőt” utasítva maga mögé – most 8 új színben láthatjátok a mellékelt ábrán (legfelül). Azért nyerhetett, mert kedvező áron nyújt “átlagon felüli kényelmet és szellőzést”, továbbá igen igényes a kidolgozása kívül és belül is a polikarbonát ár/érték bajnoknak.

A 80 ezer alatti sisakok dobogójára az Icon Airmada is felfért (harmadik lett a kilencből), köszönhetően kényelmének, minőségének, finom pleximechanikájának, szellőzésének… Ez már kissé drágább (de még polikarbonát, de már dupla D-gyűrűs) kategória, az Airmada már egy polccal feljebb van. A fenti képen láthatóak az új, 2015-ös fényezések, a márkától megszokott mutatós stílusban. Lesz még egy prémium kategóriás tesztünk, amiről annyit előre elárulhatunk, hogy az Icon (Airframe) ott sem vallott szégyent…

Kapcsolódó:
Közútra is, terepre is: többcélú bukósisakok tesztje
A nagy sisakteszt – 80 ezer forint alatt

Kupon akció a MotoPartsShop Facebook oldal kedvelőinek


Szükséged lenne a Szaki tanácsára? Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888-235 számon!

MotoPartShop – motorosbolt Outlet
Minatbolt: 1015 Budapest Ostrom u. 29.
Facebook.com/motorosbolt24

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending