Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Nagy az érdeklődés a Nitro Circusre

Óriási figyelem övezi a Travis Pastrana nevével fémjelzett Nitro Circus budapesti bemutatóját, melyet az Üllői úton, az új Fradi stadionban rendeznek – íme a jegyárak

Közzétéve

ekkor

nitro circus jegyarak
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Alig egy hete, hogy hivatalosan is nyilvánosságra került a hír, hogy a Nitro Circus Live Moto Mayhem európai turnéján, Budapesten a Groupama Arénában lép fel. A közösségi oldalak és a további megjelenések alapján hamar kiderült, hogy Travis Pastrana és barátai nemcsak a tengerentúlon rendelkeznek hatalmas rajongótáborral, hanem hazánkban és a környező országokban is.

A sajtótájékoztató, és a partnerek bevonásával készülő népszerűsítő kampány elindulásáig még néhányat aludni kell, de a jegyek értékesítése már megkezdődött – az érdeklődők a Ticket Expressz oldalán 4 kategóriából választhatják ki a számukra megfelelőt. Az ülőhelyek elhelyezkedése ez esetben különösen fontos szempont lehet, hiszen a tökéletes Nitro-élményhez az is hozzátartozik, hogy a legjobb szögből kapjuk el a lélegzetelállító mutatványokat. De a rajongók szerencséjére a Fradi stadion, mint helyszín tökéletes választásnak bizonyul, hiszen a pálya kialakításakor a tervezők figyeltek arra, hogy minden ülőhelyről, minden esemény élvezhető legyen az Groupama Arénában.

A vásárolható belépők mindegyike ülőjegyet jelent, a legolcsóbb 8.900 forint, a legdrágább pedig 74.900-ba kerül (VIP Gold) – igaz, ez az “all inclusive” ellátást is magába foglalja, a tökéletes kilátás és kényelem mellett. Hasonlóan exkluzív lehetőség a VIP Bronz (34.900Ft), de a “normál” lelátókra 11.900, 15.900 és 18.900 forintért is válthatók belépők.

Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.

A szervezők számos meglepetéssel készülnek a Show napjára, így érdemes figyelni a Nitro Circus Live Budapest facebook oldalát, ahol az eseményről kaphatnak információkat az érdeklődők.

Travis Pastrana és a Nitro Circus

„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel”

Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását.


Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending