Csatlakozz hozzánk

Hírek

Nagy az érdeklődés a Nitro Circusre

Óriási figyelem övezi a Travis Pastrana nevével fémjelzett Nitro Circus budapesti bemutatóját, melyet az Üllői úton, az új Fradi stadionban rendeznek – íme a jegyárak

Közzétéve

ekkor

nitro circus jegyarak
RST AIRBAG

Alig egy hete, hogy hivatalosan is nyilvánosságra került a hír, hogy a Nitro Circus Live Moto Mayhem európai turnéján, Budapesten a Groupama Arénában lép fel. A közösségi oldalak és a további megjelenések alapján hamar kiderült, hogy Travis Pastrana és barátai nemcsak a tengerentúlon rendelkeznek hatalmas rajongótáborral, hanem hazánkban és a környező országokban is.

A sajtótájékoztató, és a partnerek bevonásával készülő népszerűsítő kampány elindulásáig még néhányat aludni kell, de a jegyek értékesítése már megkezdődött – az érdeklődők a Ticket Expressz oldalán 4 kategóriából választhatják ki a számukra megfelelőt. Az ülőhelyek elhelyezkedése ez esetben különösen fontos szempont lehet, hiszen a tökéletes Nitro-élményhez az is hozzátartozik, hogy a legjobb szögből kapjuk el a lélegzetelállító mutatványokat. De a rajongók szerencséjére a Fradi stadion, mint helyszín tökéletes választásnak bizonyul, hiszen a pálya kialakításakor a tervezők figyeltek arra, hogy minden ülőhelyről, minden esemény élvezhető legyen az Groupama Arénában.

A vásárolható belépők mindegyike ülőjegyet jelent, a legolcsóbb 8.900 forint, a legdrágább pedig 74.900-ba kerül (VIP Gold) – igaz, ez az “all inclusive” ellátást is magába foglalja, a tökéletes kilátás és kényelem mellett. Hasonlóan exkluzív lehetőség a VIP Bronz (34.900Ft), de a “normál” lelátókra 11.900, 15.900 és 18.900 forintért is válthatók belépők.

Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.

A szervezők számos meglepetéssel készülnek a Show napjára, így érdemes figyelni a Nitro Circus Live Budapest facebook oldalát, ahol az eseményről kaphatnak információkat az érdeklődők.

Travis Pastrana és a Nitro Circus

„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel”

Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását.


Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending