Csatlakozz hozzánk

Újdonság

A legmenőbb krosszcsizma, bevezető áron

Alpinestars Tech10 Limited Edition modell a MotorpartsShop.hu kínálatából, akciós áron

Közzétéve

ekkor

alpinestars cana
RST AIRBAG

„Nincs semmi, ami überelhetné a Tech10-et tartósságban, stílusban és komfortban. Nem lehet könnyű olyan csúcskategóriás csizmát gyártani, ami egyszerre ennyire stílusos, innovatív és időtálló, de az Alpinestars megcsinálta. Semelyik másik gyártó nem érhet a nyomába!” – Trey Canard (HRC Honda)

A legmenőbb krosszos sztárok ezt a márkát nyúzzák már évtizedek óta! Nem véletlenül, az Alpinestars csúcskategóriás modellje minden igényüket kielégíti a versenypályán. Nincs még egy olyan csizma a motokrossz egyetemes történetében, ami annyi csatát túlélt volna már, mint az Alpinestars termékei.


2015-ben a Tech10-eket limitált szériás színkombinációkkal dobja piacra az olasz gyártó, a jelenkor legnagyobb krosszos ikonjainak ízlése szerint. A HRC Honda csapat amerikai sztárjának, Trey Canardnak a nevét viselő modell az oaklandi supercross versenyen debütált pár hete, de már megvásárolhatod Magyarországon 149.990 Ft-os bevezető áron, a MotopartShop.hu kínálatából. Ne maradj le róla, légy az elsők között az országban, aki Canard replika csizmában csapatja!

A Tech10 csizma legfontosabb jellemzői

– Trey Canard ízlését tükröző színkombináció
– Könnyű polimer vegyületből álló héjszerkezet, mely rugalmasságot és tartósságot garantál viselőjének
– Innovatív és szuper könnyű, három csattal zárható felső rész – kizárt, hogy ne tudd a lábadra állítani!
– Ergonómikus megerősített kialakítás a laterális és a mediális zónáknál, melyek kivédik a lábra káros torziós és flexiós csavarodásokat
– Mozgáskönnyítő felépítés, mely a boka és a lábujjak szabad mozgását szavatolják
– Exkluzív kétkomponensű rezgéselnyelő talp kialakítás, a komfortos járás, és az ugratások okozta ütések elnyelése érdekében
– Kivehető belső kiscsizma, mely az Alpinestars szabadalmaztatott bokavédő mechanizmusának fontos eleme

Kupon akció a MotoPartsShop Facebook oldal kedvelőinek


Szükséged lenne a Szaki tanácsára? Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888-235 számon!

MotoPartShop – motorosbolt Outlet
Minatbolt: 1015 Budapest Ostrom u. 29.
Facebook.com/motorosbolt24

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending