Connect with us

Blog

Top7 használt vas 2014-ből

Az új tesztmotorok után íme az újabb toplista, a tavaly általunk tesztelt legjobb használt motorok sorrendje…

Published

on

2w legjobb hasznalt vasak
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg: Varga Róbert (RSVRocky), Képek: SzAP, RSVRocky

Izgalmas kipróbálni a csupán néhány kilométert futott új kétkerekűeket, viszont engem hasonló lelkesedéssel tölt el egy izgalmas használtmotor tesztje is! Ezek a motorok már évek óta róják az utakat, és így könnyebb felmérni az egyes elemek minőségét, megtalálni az erős és a gyenge pontjaikat. Így tél folyamán visszaemlékezünk az elmúlt év motoros pillanataira, és azt kell mondjam, a felhozatal igazán ízletes lett! Nem is húzom az időt, íme a hét legjobb használt tesztmotorunk:

7. Aprilia SMV750 Dorsoduro 2010: igazi funbike! Pehely súly, pörgős V-kettes motor, és a Leo Vince dobokkal úgy szólt akár egy olasz SuperBike!
6. Benelli Tre-K 1130 2010: bivalyerős motor és sportosan túrásra hangolt futómű. A zöld-ezüst vas eléggé feltűnő álló helyzetben is, de hallottátok már a hangját? Mintha egy Ferrari száguldana el mellettünk!
5. Triumph Street Triple R 2012: a 675-ös háromhengeres motorblokk igazi felüdülés kategóriájában, és a hangja sem volt piskóta az Arrow dobokkal!
4. Ducati Monster 900ie Dark 2002: utánozhatatlan stílus és megjelenés. A léghűtéses erőforrás a papíron rosszul teljesít, a menetpróbán viszont igenis helytállt kiváló kezelhetőségével és lineárisan leadott nyomatékával.
3. Kawasaki GTR1400 2009: a hatalmas utazó minden porcikája prémium minőséget sugall, vezethetősége pedig sokkal barátibb a vártnál. Ha azt hiszed ezzel csak szenvednél a kanyarokban, nagyot tévedsz!
2. Aprilia RSV mille 2000: az olasz SuperBike még 15 évesen is kiválóan teljesít! Jelenleg talán a legjobb ár-érték arányú különc sportmotor a piacon.
1. KTM 1190 RC8 2008: a kéthengeres osztrák vas fénye mitsem kopott az évek alatt, sőt az idő múlásával még egyedibbnek tűnik! Merész vonalak, tömérdek nyomaték és nagyszerű felfüggesztés jellemzi.
A 2WheelsEurope aktuális listája (benne néhány új vassal is)

– a használt (videós) teszteket ITT találod, időrendi sorrendben

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending