Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Husqvarna koncepciómotorok 2017-től az utcán!

A tavalyi EICMA kiállításon sokan csorgathatták nyálukat a Huqvarna 401-es kódjelű koncepciómotorjára, melyből két változat is készült: a Vitpilen és a Svartpilen.2017-ben már mindkettő sorozatgyártásba kerül!

Közzétéve

ekkor

husqvarna 401
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Szöveg: Varga Róbert (RSVRocky) Képek: asphaltandrubber.com

Vitpilen és Svartpilen (balról jobbra)

Habár nem látszik, az erőforrás a KTM 390 Duke-ból származik. A vízhűtéses egyhengeres 43 lóerőt teljesít, és kiváló választás lehet ehhez a Café racer felépítéshez.

Jól mutat és biztosan jól is szolgál majd a KTM szív

A gyártó képviselői már a kiállításon elárulták, hogy amennyiben pozitív visszajelzéseket kapnak a két koncepciómotorra, azok könnyen eljuthatnak a gyártósorig is. Nem kellett túl sokat várnunk, a gyártó egyik ügyvezető igazgatója már meg is erősítette a hírt: ”Elmondhatom, hogy meg fognak jelenni mint 2017-es modellek (a Vitpilen és a Svartpilen egyaránt). Meglehet, hogy nem teljesen így fognak kinézni, hiszen a koncepciók a tervezők álmait követik, míg a kész modelleknek követniük kell bizonyos szabályokat, de biztosan megmarad ugyanebben a stílusban.” közölte Reinhold Zens.

Biztosan változik a sorozatgyártott modell, a stílus viszont marad

A Husqvarna mindig is próbált nyitni az utcai motorok piacára, ám inkább a terepen és supermotóban értek el sikereket. Vajon hogyan fog hatni a gyár jövőjére a KTM általi felvásárlás? Az osztrákok rengeteget segíthetnek a naked és egyéb utcai motorok megvalósításában, de vajon mi fog történni a terepmotorokkal? Még nem teljesen tisztázott, hogyan lesznek elkülöníthetőek a KTM off-road motorjaitól. A 401-es koncepció megmutathatja az utat, a Husqvarna új arcát! Bizakodva várjuk a svédek új ötleteit és utcai modelljeit!

Minőségi anyagok és kidolgozott részletek

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending