Csatlakozz hozzánk

Hírek

Husqvarna koncepciómotorok 2017-től az utcán!

A tavalyi EICMA kiállításon sokan csorgathatták nyálukat a Huqvarna 401-es kódjelű koncepciómotorjára, melyből két változat is készült: a Vitpilen és a Svartpilen.2017-ben már mindkettő sorozatgyártásba kerül!

Közzétéve

ekkor

husqvarna 401
RST AIRBAG

Szöveg: Varga Róbert (RSVRocky) Képek: asphaltandrubber.com

Vitpilen és Svartpilen (balról jobbra)

Habár nem látszik, az erőforrás a KTM 390 Duke-ból származik. A vízhűtéses egyhengeres 43 lóerőt teljesít, és kiváló választás lehet ehhez a Café racer felépítéshez.

Jól mutat és biztosan jól is szolgál majd a KTM szív

A gyártó képviselői már a kiállításon elárulták, hogy amennyiben pozitív visszajelzéseket kapnak a két koncepciómotorra, azok könnyen eljuthatnak a gyártósorig is. Nem kellett túl sokat várnunk, a gyártó egyik ügyvezető igazgatója már meg is erősítette a hírt: ”Elmondhatom, hogy meg fognak jelenni mint 2017-es modellek (a Vitpilen és a Svartpilen egyaránt). Meglehet, hogy nem teljesen így fognak kinézni, hiszen a koncepciók a tervezők álmait követik, míg a kész modelleknek követniük kell bizonyos szabályokat, de biztosan megmarad ugyanebben a stílusban.” közölte Reinhold Zens.

Biztosan változik a sorozatgyártott modell, a stílus viszont marad

A Husqvarna mindig is próbált nyitni az utcai motorok piacára, ám inkább a terepen és supermotóban értek el sikereket. Vajon hogyan fog hatni a gyár jövőjére a KTM általi felvásárlás? Az osztrákok rengeteget segíthetnek a naked és egyéb utcai motorok megvalósításában, de vajon mi fog történni a terepmotorokkal? Még nem teljesen tisztázott, hogyan lesznek elkülöníthetőek a KTM off-road motorjaitól. A 401-es koncepció megmutathatja az utat, a Husqvarna új arcát! Bizakodva várjuk a svédek új ötleteit és utcai modelljeit!

Minőségi anyagok és kidolgozott részletek

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending