Connect with us

Blog

A nap videója: Pala új haverja – az égből

Stuntos emberünk, Palatinus Attila gyakorlás közben új barátra tett szert… Kiváncsi vagy, hogyan lehet gumit füstölni egy drónnal?! Ilyet még mi sem láttunk… Paláék megint nagyot alkottak

Published

on

a nap videoja 2014 december
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg: Pala#55 Videó: Instar Films

Az Instar Films-szel közösen ismét igyekeztünk valami újat kitalálni a sztori tekintetében. Mivel a GoPro kamerákat a levegőben tartó drónokról általában csak a felvételek szoktak készülni (és ezért a felvételeken soha sem látszódnak), így mi azt gondoltuk, miért ne lehetne végre szereplő is egyszer egy drón?! A forgatáson a megszokott kamerák mellett most egy újat is bevetettünk, és használtuk az előző videóból már jól ismert giroszkópos technikát is. Motorok tekintetében a séma a szokásos volt: a technikásabb elemekhez a CBR600-ast használtam, a csapatósabb gumifüstös részekben pedig a GSX-R1000 volt a porondon. A forgatásnak a szolnoki Index Autós és Motoros Iskola rutinpályája adott otthont, amiért nagy köszönettel tartozunk az ügyvezetőknek.


– ha azt mondod a MotoPartsShop-ban Zsoltinak, hogy “Pala #55”, akkor 10% kedvezményt ad majd neked minden ICON cucc árából!


Ha pedig megtetszett a műsor:

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending