Csatlakozz hozzánk

Hírek

Négy tonnányi adományt gyűjtott a Motoros Family

Hatalmas mennyiségű, több mint 4(!) tonna adomány átadásával zárult a Motoros Family idei szezonja – a család motorozó zenészei kórházban léptek fel a kis betegeknek

Közzétéve

ekkor

mf adomanygyujtes
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A novemberi országos adománygyűjtés során segítő szándékú jótevők százai adták le ajándékaikat a MOL kutakon azok számára, akik nehéz helyzetben várják a telet és az ünnepeket. A beérkezett csomagokat a Bethesda Alapítvány és a Centerke Adományozó Központ között osztották szét, hogy minden felajánlás a lehető legjobb helyre kerüljön.

A motoros család jól ismert nagykövetei egy emberként állnak ki a jó ügy mellett, és miután maguk is leadták adományaikat, december 12-én személyesen juttatták el az összegyűjtött játékokat, könyveket és gyerekruhákat a Bethesda Gyermekkorház kis betegei számára. Harsányi Levi és Kárász Robi oldalán Mező Misi és Kovács Áron az ajándékok mellett közös zenéléssel is segítettek egy kis vidámságot csempészni a kórház falai közé.

Kárász Róbert (TV2), Mező Misi (Magna Cum Laude, Kovács Áron (Class FM) és Harsányi Levente

A Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományozó Központjának képviseletében Dudás Zsanett vette át a több tonnányi adományt, ruhaneműket, tartós élelmiszereket, játékokat és műszaki cikkeket, melyeket Silkroad Trans budaörsi telephelyéről szállítottak el a nehéz helyzetben lévő családok számára.

A mikuláscsomagokra a Motoros Family zöld szalagját kötötték
Egy tevékeny év méltó lezárása

Az idén év elején alakult Motoros Family legfőbb céljául tűzte ki, hogy közösségi összefogással mindenhol segítsen, ahol csak tud – legyen szó a motorosokat, vagy épp az egész társadalmat érintő fontos ügyekről. A program közösségi oldala a kezdetektől fogva interaktív fórumot biztosított a követőinek, hogy együtt találjanak megoldást problémáikra, legyen szó jogi segítségről, vagy épp eltűnt járművek felkutatásáról, és emellett a szezonban minden hónapban nagyszabású programokba, kampányokba vonta be a kétkerekű család tagjait.

Az első nagy megmozdulás a környezetvédelem jegyében zajlott, amikor közös faültetéssel hívták föl a figyelmet a környezettudatos magatartás fontosságára. A fáradhatatlan munkálatok később a dömösi Szivárvány Óvoda játszóterének felújításán is folytatódtak, ahol Motoros Family tagjai és nagykövetei igyekeztek mindent megtenni azért, hogy a gyerekek biztonságban, modern környezetben játszhassanak.

Az OMSZ Mentőmotoros Alapítvánnyal együttműködve a Motoros Family közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai programjaival szerette volna elérni, hogy az emberek jobban megismerjék és mindig szem előtt tartsák a biztonságos közlekedés feltételeit. Nyáron az első Motoros Family Fesztiválon a résztevők bukósisakos élőláncot alkotva, látványos flashmob akcióval hívták fel a figyelmet annak fontosságára, hogy az autósok és motorosok jobban figyeljenek egymásra az utakon.

Augusztusban, az év „legvérszegényebb” hónapjában pedig a Motoros Family és a Ments Életet Alapítvány egy Országos Véradás kampánnyal szólította meg a potenciális véradókat. A program ideje alatt közel félezer ember adott vért, ezzel akár 1500 ember életét mentve meg.


– még több fotó a jobb oldalon, a Képgalériában!

Comments

comments

Trending