Csatlakozz hozzánk

Akciók

Ez a Te napod: Vörös Hétfő a MotoPartsShop-ban

Vedd át a jutalmad…mert egész évben kiváló munkás voltál… December 15-én 14,5 százalékot engednek minden motoros cucc árából! Van egy pár, úgy 160 ezer… 5-10-20 ezer forintos motoros Ajándékkártyát is válthattok Karácsonyra!

Közzétéve

ekkor

afx fx42 mps
ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Tudod már mit kérsz, vagy adsz karácsonyra? Itt az alkalom… A lényeg, hogy a MotoPartsShop motoros webáruházban a következő hétfőn, tehát december 15-én 14 és fél százalékos kedvezményt kapsz minden nem akciós termékből. A szlogen a szokásos: brutális kínálat, outlet árak…

Apropó AKCIÓS motoros felszerelések és alkatrészek: a Motorosbolt akciói között pontosan 850 darab, mélyen a bolti ár alatti terméket gyűjtöttek neked egy nagy csokorba, melyek közül sokat, bőven FÉLÁR ALATT is megvásárolhatsz! Viszont a 14.5%-os kedvezmény – minden másból! – csak most hétfőn él…

Figyelem: az ország legnagyobb és legújabb motoros webáruháza még fordítás alatt áll, ezért a termékek leírása még több esetben nem egyértelmű, ilyenkor érdemes telefonon is érdeklődni – lásd lentebb!

Technikai részletek: A 14,5%-os kedvezmény kizárólag a 2014. december 15-én leadott rendelésekre érvényes. A webáruház kosara és pénztár oldala nem fogja feltüntetni a kedvezményes árat, az engedményt később vonják le a számla végösszegéből! A 14.5%-os kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható. Amennyiben akciós termékeket is rendelsz, akkor az azokon szereplő normál (akciós) ár lesz érvényes.

TUTI TIPP: 5, 10 és 20 ezer forintos motoros Ajándékkártya Karácsonyra!

Nem tudod, mit válassz motoros barátodnak vagy családtagodnak ajándékba?! Menj biztosra! Az ajándékutalvány minden (a nem kevés akcióst is beleértve) termékre érvényes a vásárlástól számított 3-4-5 hónapon belül (a kártya értékének megfelelően, növekvő sorrendben).

Népszerű termékek a MotoPartsShop kínálatából:
– Fiúknak-lányoknak, kicsiknek-nagyoknak: AFX FX42 robogós bukó
– Stílusos biztonság: Icon Airmada bukósisakok
– Vagány biztonság: Icon Overlord motoros farmer
– Futárok! Ez a Ti bukótok! AFX FX120 (fűthető plexivel)
– Kategóriabajnok? AFX FX41 variálható bukósisak (videóval)
– Alpinestars Quick Seal Hi-Viz láthatósági esőruhák (videóval)
– Muc-Off motortisztító készlet és páramentesítő

Kupon akció a MotoPartsShop Facebook oldal kedvelőinek


Szükséged lenne a Szaki tanácsára?
Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888-235 számon!

MotoPartShop – motorosbolt Outlet
Minatbolt: 1015 Budapest Ostrom u. 29.
Facebook.com/motorosbolt24

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending