Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Őrült bringák a decemberi SuperBikeban

Elkészült és megjelent a SuperBike Magazin decemberi száma, egy igazán kerge nagy teszttel – és ajándék Monsterrel

Közzétéve

ekkor

superbike magazin 2014 december
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ebben a hónapban néhány benzinkúton és hipermarketben ajándék Monster energiaitallal vásárolhatod meg hazánk legkedveltebb sportmotoros lapját, az eredeti – 890 forintos – áron (ITT megtalálod ezeknek a benzinkutaknak a listáját, illetve plusz még néhány nagyáruházban is Monstert csomagolnak az újságba – a készlet erejéig).

A SuperBike idei utolsó számáról bővebben (pl. címlap) a Magazin weboldalán, illetve még több kép a Facebook oldalon.

Rovatok a decemberi számban

Első kézből – Brammo Empulse R

Zéró emisszió, tonnányi nyomaték már elinduláskor, filléres fenntartás? Igen, ez egy elektromos motorkerékpár. Úgy tűnik, a világ (egy része) erre tart. Te felülnél erre a vonatra, vagy hiányzik a kipufogóhang és akár a 747-es Castrol elégett illata?

Összehasonlító teszt – Yamaha MT-07 vs. Kawasaki ER-6n

Emlékszel még a GS500-ra? Na, az aztán igazán ciki volt! Mint egy első generációs Suzuki Swift. 2015-re szerencsére továbblendültek a gyártók arról az elgondolásról, hogy ami olcsó, annak gatyául is kell kinézni. Az MT-07 és az ER-6n tipikus példája annak, hogy ha olcsó motort keresel, nem kell feláldoznod a stílusosságot…

Nagy teszt – Kerge bringák

A legőrültebb motorokat eresztettük össze ebben a tesztben, és megpróbáltuk összehasonlítani őket. Persze teljesen lehetetlen volt a küldetés, de azért nagyon jól szórakoztunk.

A nagy teszt


Retro rakéták – Gilera Nordwest

A legelső gyári szupermotót tisztelhetjük személyében, vagy csak valami elvetemült olasz kreálmány? A Gilera már azelőtt összehozott egy betyár bringát, mielőtt a franciák feltalálták volna a szupermotó kategóriát…

Ki a fene az a…John Surtees?

Valaki összehozta a kétkerekű és a négykerekű királykategória világbajnoki címét. Nortonnal szeretett volna menni, de végül az MV Agustánál kötött ki. Johnnak nem kis szerepe volt abban, hogy az MV Agusta márka a sztratoszférába katapultált.

Magazin – Csavargassuk a futóművet!

Te is állítgatod a motorod futóművét, vagy hagyod úgy, ahogy a gyár beállította? Esetleg akkor kezded el csavargatni, amikor a haverok elállítottak rajta mindent? Szerintünk olvasd el, miként fogj hozzá, ha már egyszer rászántad magad.

Magazin – Milánó

Az előző hónapban Kölnben jártunk, most viszont Milánóba utaztunk, hogy bemutathassuk, milyen motorokkal szeretnék megnyitni a pénztárcánkat 2015-ben a motorgyártók. Számtalan 200 lóerő feletti sportmotor érkezett, ezért igen izgalmas évnek nézünk elébe…

Használt teszt – Suzuki TU-X125

Céges motort keresel minimál pénzből? Akkor csakis 125-ös motor jöhet számításba, hiszen az APEH (tudom, már NAV) csak ekkora köbcentis gép után engedi visszaigényelni az áfát. Gazdaságilag jó döntés, de vajon motorozni is jó vele?

Szupercucc

Készülünk a karácsonyra, már ha az ajándékok utáni rohangálást annak lehet nevezni. Ennek a tortúrának szeretnénk elébe menni, ezért néhány ajándékötletet nyújtunk át neked.

Való világ
Futárkodunk, vazze!

A legkeményebb motorosmeló a futárkodás, főleg télen! Zoli bácsit kemény fából faragták, ezért beállt közéjük, hogy első kézből számoljon be ennek a világnak a sztorijairól. Motorvásárlással kezdjük…

Versenyzői oldalak

A srácok már elkezdtek készülni a következő évre. Van, aki a legveszélyesebb motorsportot választotta a felkészülésre, és motokrosszozik.

Olvasói levelek

Minden hónapban érkeznek érdekes levelek, sőt, a Szójjá be rovatban is kiosztjuk az ajándékokat.

Comments

comments

Trending