Connect with us

Hírek

Jövőre fizethetünk a nullásért is

Vedd át a jutalmad…mert egész évben kiváló munkás voltál… December 15-én 14,5 százalékot engednek minden motoros cucc árából! Van egy pár, úgy 150 ezer… 5-10-20 ezer forintos motoros Ajándékkártyát is válthattok Karácsonyra!

Published

on

nfm fizetos m0
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Tudod már mit kérsz, vagy adsz karácsonyra? Itt az alkalom… A lényeg, hogy a MotoPartsShop motoros webáruházban a következő hétfőn, tehát december 15-én 14 és fél százalékos kedvezményt kapsz minden nem akciós termékből. A szlogen a szokásos: brutális kínálat, outlet árak…

Apropó AKCIÓS motoros felszerelések és alkatrészek: a Motorosbolt akciói között pontosan 850 darab, mélyen a bolti ár alatti terméket gyűjtöttek neked egy nagy csokorba, melyek közül sokat, bőven FÉLÁR ALATT is megvásárolhatsz! Viszont a 14.5%-os kedvezmény – minden másból! – csak most hétfőn él…

Figyelem: az ország legnagyobb és legújabb motoros webáruháza még fordítás alatt áll, ezért a termékek leírása még több esetben nem egyértelmű, ilyenkor érdemes telefonon is érdeklődni – lásd lentebb!

Technikai részletek: A 14,5%-os kedvezmény kizárólag a 2014. december 15-én leadott rendelésekre érvényes. A webáruház kosara és pénztár oldala nem fogja feltüntetni a kedvezményes árat, az engedményt később vonják le a számla végösszegéből! A 14.5%-os kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható. Amennyiben akciós termékeket is rendelsz, akkor az azokon szereplő normál (akciós) ár lesz érvényes.

TUTI TIPP: 5, 10 és 20 ezer forintos motoros Ajándékkártya Karácsonyra!

Nem tudod, mit válassz motoros barátodnak vagy családtagodnak ajándékba?! Menj biztosra! Az ajándékutalvány minden (a nem kevés akcióst is beleértve) termékre érvényes a vásárlástól számított 3-4-5 hónapon belül (a kártya értékének megfelelően, növekvő sorrendben).

Népszerű termékek a MotoPartsShop kínálatából:
– Fiúknak-lányoknak, kicsiknek-nagyoknak: AFX FX42 robogós bukó
– Stílusos biztonság: Icon Airmada bukósisakok
– Vagány biztonság: Icon Overlord motoros farmer
– Futárok! Ez a Ti bukótok! AFX FX120 (fűthető plexivel)
– Kategóriabajnok? AFX FX41 variálható bukósisak (videóval)
– Alpinestars Quick Seal Hi-Viz láthatósági esőruhák (videóval)
– Muc-Off motortisztító készlet és páramentesítő

Kupon akció a MotoPartsShop Facebook oldal kedvelőinek


Szükséged lenne a Szaki tanácsára?
Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888-235 számon!

MotoPartShop – motorosbolt Outlet
Minatbolt: 1015 Budapest Ostrom u. 29.
Facebook.com/motorosbolt24

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending