Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kis Vikiból top-versenyző lesz?

2012 legeredményesebb hazai női versenyzőjét, a 22 éves Kis Viktóriát egyenesen top motorversenyzővé szeretnék felépíteni – erről Hermann Henrik, a MAMS elnöke beszélt a DIGI Sport napindító műsorában (videó)

Közzétéve

ekkor

wicca digi sport
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Kis Viktória tavaly a teljes évet kihagyni kényszerült anyagi okok miatt, idén év elején viszont nagyot fordult vele a világ. A MAMS elnöke, Hermann Henrik személyes közbenjárására, a katari szövetség támogatásával elindulhat a Losail Ázsia Bajnokság utolsó három fordulóján, melyek közül az első versenyt február 14-16-án rendezik a katari versenypályán. Wicca nemrégiben a spanyolországi Almeriában teljesített egy kétnapos tesztet, amely során először ült 600-as motoron 1000-es helyett. Idén ugyanis a katari versenyeken, majd a magyar bajnokságban és az IMRC-ben is egy 600 köbcentis Yamaha R6-ossal fog indulni.

„Nagyon-nagyon szerencsésnek és boldognak érzem magam. Tudom, hogy ez egy nagyszerű lehetőség, ami ritkán adatik meg az ember életében, úgyhogy igyekszem élni vele. Az almeriai teszt nagyon jól sikerült, öröm volt ilyen hosszú kihagyás után újra motoron ülni. A 600-as technikáról még sokat kell tanulnom, de az első tapasztalataim nagyon pozitívak voltak. Már alig várom az első katari versenyt, ami már itt is van a nyakunkon” – mondta el Viki a H-Moto sajtótájékoztatóján, ahol a – tágabb értelemben vett – csapat további 8 tagja is bemutatkozott.

Új év, új motor, új célok – a kép az almériai teszten készült

Comments

comments

Trending